Σαμπουάν Ορχιδέα Garnier Naturals για θαμπά μαλλιά


Ένα σαμπουάν που χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν πρόλαβα να δημοσιεύσω το review και το πέταξα πριν το συμπεριλάβω στα empties, ηταν το σαμπουάν της Garnier Naturals για θαμπά μαλλιά με άρωμα ορχιδέα.

Το είχα πάρει από το παλιό στοκ των Sephora Που δυστυχώς έχει κλείσει και μου κόστισε 2,5€, απλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι πρόσφατα. Έχει πολύ ωραία μυρωδιά και κανει ωραίο αφρό αλλά δεν νομίζω ότι έκανε τίποτα στα μαλλιά μου για να μην είναι θαμπά. Μετά το στέγνωμα φαίνονταν το ίδιο και πάντα χρησιμοποιούσα επιπλέον λαδάκι για τα μαλλιά μου για περισσότερη λάμψη. Ωστόσο, δεν μου τα βάραινε και δεν μου τα λάδωνε. Ήταν μια καλή οικονομική λύση.


Δύσκολα πιστεύω θα βρω σαμπουάν της Garnier να με ικανοποιεί. Δυστυχώς δεν μου κάθονται καλά στα μαλλιά ή μου είναι απλά αδιάφορα. Για αυτό και ξαναγυρίζω πάντα σε άλλες πιο αγαπημένες μου εταιρείες για τα μαλλιά.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο πρόσφατα να μου προτείνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...