Review: Garnier BB cream ματιών! Να δω τι άλλο θα σκεφτούνε!


Μέσα στην τρέλλα για κάθε τι με το όνομα ΒΒ ή CC έφτασε στα χέρια μου και η ΒΒ κρέμα ματιών της GArnier. Μια ΒΒ κρέμα για τα μάτια , μια μικρή συσκευασία λίγων ml με κόστος όσο αυτό μιας κανονικής ΒΒ κρέμας.

Τι υπόσχεται;

Miracle Skin Perfector

Η 1η BB Cream για την περιοχή των ματιών που συνδυάζει τη δύναμη του Haloxyl με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και μία δροσερή μπίλια μασάζ για ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή.

  • Μειώνει τους μαύρους κύκλους
  • Καλύπτει τα σημάδια της κούρασης
  • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές
  • Φωτίζει το βλέμμα
  • Ενυδατώνει
  • Μη λιπαρή υφή. Χωρίς άρωμα. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Τι κάνει;
Καλύπτει σαν ένα ελαφρό κονσίλερ και προσφέρει την ενυδάτωση μια κρέμας ματιών που τις έχουν προσθέσει λίγο χρωματάκι. Κατά την γνώμη μου μια εντελώς περιτή αγορά, η οποία είναι επιπλέον αδικαιολογητα ακριβή. Μπορείς να βάλεις την κανονική σου ΒΒ για το πρόσωπο. Αν είσαι και ανοιχτόχρωμη όπως εγώ τότε δεν θα είναι και το ιδανικό χρώμα για σένα και σε καμία περίπτωση δεν θα σε φωτίσει κάτω από τα μάτια το light , το αντίθετο θα έλεγα. 

 
Επιμένω ότι η καλύτερη ΒΒ που έβγαλε η Garnier παραμένει αυτή για τις λιπαρές επιδερμίδες με ματ τελείωμα. Όλες οι άλλες απόπειρες λυπάμαι αλλά μου ήταν παντελώς αδιάφορες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...