Review: Σκιές LOVIE 4 EYES


Μια τετραπλή παλέτα σκιών, ιδανική για το καθημερινό σας μακιγιάζ αφού είναι σε γήινες αποχρώσεις και σε πάρα πολύ οικονομική τιμή, μόνο 3€. Την είχα δείξει και σε παλαιότερο βιντεάκι μου που έκανα μέσα στο καλοκαίρι.
Τι μου άρεσε;
Έχουν πάρα πολύ καλή χρωματική απόδοση. Δεν χρειάζεσαι πολύ προϊόν για να μακιγιαριστείς. Το αντίθετο μάλιστα, θα έλεγα ότι θέλει κάπως "ελαφρύ χέρι" για να μην σου πέσει πολύ το προϊόν. Επομένως με μια μικρή πολύ μικρή ποσότητα σας κρατάει για πάρα πολύ καιρό.Περιέχει 4 αποχρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τόσο το πρωινό όσο και το βραδυνό σας μακιγιάζ αφού έχει μπεζ και τρεις αποχρώσεις του καφέ μέχρι και το πολύ σκούρο καφέ. Επίσης, κοστίζει μόνο 3€ τιμή προσιτή σε όλες τις κοπέλες.

Τι δεν μου άρεσε;
Είναι θα έλεγα υπερβολικά πουδρένιες οι σκιές και μπορεί πολύ εύκολα να θρυμματιστούν. Συμβαίνει αυτό και με άλλες σκιες της Lovie αλλά για την τιμή τους πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορείς να παρακάμψεις εύκολα. θέλει λίγο πιο ελαφρύ χέρι αφού έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση άλλωστε, δεν υπάρχει και λόγος για σπατάλες. Όσον αφορά την διάρκεια θα έλεγα ότι έχουν μέτρια διάρκεια και σίγουρα για κοπέλες με πιο λιπαρά βλέφαρα θα συνιστούσα Primer ματιών. Εγώ χρησιμοποιώ ανεξαιρέτως και κατορθώνω να μεγιστοποιώ την διάρκεια οποιασδήποτε σκιάς.

Γενικά, πρόκειται για μια πολύ οικονομική παλέτα η οποία έχει μια καλή γκάμα γήινων αποχρώσεων, ιδανική για την καθημερινότητα σας. Σίγουρα την συστήνω σε όλες τις φίλες.
Lovie μπορείτε να βρείτε στην στάση μετρό Συγγρού-Φιξ και στον Άγιο Αντώνιο καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μαγαζάκια τύπου 1 €.

Δείτε εδώ το βιντεάκι με τις 10 παλέτες κάτω από 5€ που αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...