This Week's loves & hates 6.10.2013

LOVES
  1.  Αυτήν την εβδομάδα λάτρεψα το Plumrose της Milani. Σας το έχω δέιξει και σε αντίστοιχο βίντεο Haul που ανέβασα μόλις χθες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
  2. Την Παρασκευή πήρα στα χέρια μου τη νέα CC της BIOTEN και ομολογώ ότι 2 μέρες που την φόρεσα μου άρεσε... αναμένεται review γιατί θα της κάνω crash test λη την εβδομάδα και θα σας πω την τελική μου γνώμη.
  3. Ανακάλυψα στην Πλάκα στην οδό Κυδαθηναίων ένα απίστευτο μαγαζάκι με ένα σωρό μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, βότανα, κρασιά, σοκολάτες, γλυκάκια από όλη την Ελλάδα, βιβλία αλλά και ένα σωρό αποξηραμένα φρούτα και απίστευτες ποικιλίες καφέ και τσαγιού. Δοκίμασα αποξηραμένο άνθος ιβίσκου και έμεινα εκστασιασμένη από την απίθανη γεύση του. Εϊναι το Αρεθας και θα το βρέιτε  Κυδαθηναίων 10 & Σωτήρος στην Πλάκα.
  4. Το πρώτο Σάββατο του μήνα είναι αφιερωμένο συνήθως στο zampple. Ζαμπλιάστηκα και πάλι λοιπόν. Πήρα ένα καινούργιο ορό από την L'oreal οπότε αναμένετε review Και για αυτόν. Αλλά βρήκα και ένα σωρό άλλα καλούδια.
  5. 4 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα των ζώων. Ένα χρόνια πολλά στον Μπρονξ που πάντα κλέβει την παράσταση σε όλα τα βίντεο μου,
  6. Ξεκινησα να χρησιμοποιώ το σαπούνι της INARIVA . Ένα απίστευτο φυσικό σαπούνι φτιαγμένο με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο. Αυτήν την εβδομάδα τρέχει διαγωνισμός στο facebook . Αν θέλετε να λάβετε μέρος πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην φωτογραφία του διαγωνισμού.
  7. Αν και το σαββατόβραδο προμηνύονταν βαρετό και κλεισμένοι μέσα, ξεκινήσαμε για μια βολτούλα στην Πλάκα (πάλι)  και βρεθήκαμε να πίνουμε μπυρίτσα με καλούς φίλους και πολύ κουβέντα στην ΥΔΡΙΑ. Σταθερή αξία. Τελικά τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή δεν είναι πράγματα.
  8. Επίσης δεν έλειπε ο κινηματογράφος από αυτήν την εβδομάδα. Πήγαμε και είδαμε το Pacific Rim, καλή περιπέτεια αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να την βλέπαμε σε 3D.                                                                                      Και τα Hates:
  9. Έφτασε η ώρα να αρχίσω πάλι διάβασμα για το Πανεπιστήμιο αφού ξεκίνησαν τα μαθήματα και σιγά σιγά οι εργασίες... Κεφάλια μέσα λοιπόν!
  10. Επίσης, κάτι μου λέει ότι πρέπει να πάω στον οδοντίατρο ... ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...