The Foundation Project : Barry M's Flawless Matte Finish Foundation


Ένα foundation που τον τελευταίο καιρό με έχει ξετρελάνει είναι το Flawless Matte Finish της Barry M. Ένα foundation με matte τελείωμα, αρκετά καλή διάρκεια, ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες που δεν θέλουν να ανησυχούν για το μακιγιάζ τους και το αν εμφανιστεί περιττή γυαλάδα. Σε ένα κοριτσίστικο πλαστικό ματ μπουκαλάκι με αντλία για ευκολότερη χρήση και με παιχνιδιάρικα ροζ γράμματα, θυμίζει αρκετά το foundation της Benefit , το Hello Flawless. Βγαίνει στα 30gr, κοστίζει 8,50€ και μπορείτε να το βρείτε στο Bebeauty.gr.

Πάμε να δούμε πως συμπεριφέρθηκε με τα διάφορα Primers αλλά και μόνο του, κατά την διάρκεια του The foundation project.

Με το primer της W7, είχε πολύ πουδρένιο τελείωμα, ματ ενώ η διάρκεια του άγγιζε άνετα τις 8 ώρες. Τα δύο συνεργάζονται πάρα πολύ καλά μαζί για αυτό και είναι αυτό που επέλεξα για να το συμπεριλάβο στο video που σας ετοίμασα ως demo & review.


Με το primer της MUA δεν τα πήγε καλά ωστόσο. Δεν ήταν τόσο ματ, έμοιαζε πιο κανονικό το τελείωμα του, παρόλο που μόνο του έχει matte τελείωμα. Του έδινε αρκετά καλή διάρκεια αλλά δεν διατηρούσε μακριά την περιττή λιπαρότητα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος συνδυασμός για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Ακόμα καλύτερος συνδυασμός για πιο κανονικές και ξηρές επιδερμίδες είναι και με το primer της Oriflame. Θεωρώ ότι του έδινε πάρα πολύ καλή διάρκεια, αλλά δεν κρατούσε μακριά την περιττή γυαλάδα στην ζώνη Τ, που ταλαιπωρεί εμάς τις λιπαρές επιδερμίδες.

Με το primer της Vivo, όπως και με αυτό των Sephora: Του δώσανε πουδρένια υφή και ανάλαφρο τελείωμα. Ενώ κρατήσανε την περιττή γυαλάδα μακριά για περίπου 6 ώρες. 

Μόνο του, χωρίς primer , έχει πολύ ωραίο, ματ τελείωμα και σχετικά καλή διάρκεια. Το προτιμώ περισσότερο για καθημερινό μακιγιάζ καθώς προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη , χωρίς να γίνεται βαρύ και η διάρκεια του δεν θα σας προδώσει. Σίγουρα θέλει primer αν θέλετε να κρατήσετε μακριά την περιττή λιπαρότητα και οπωσδήποτε να το σετάρετε με πούδρα. Το βρίσκω αξιοπιστο foundation και για φωτογραφίες αφού δεν περιέχει SPF Και δεν κινδυνεύετε να βγείτε σαν φαντασματάκια

Ακολουθεί επίσης και το demo & review video, αυτήν την φορά λίγο διαφορετικό, καθώς το δοκιμάζω σε συνδυασμό με το primer της W7 στο μισό μου πρόσωπο.



Προσωπικά μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι μου έκατσε αρκετά καλά. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Αν όχι σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ελπίζω να αρέσει και σε σας τόσο πολύ όσο μου άρεσε και εμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...