CND vinylux weekly polish ART VANDAL ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ COLLECTION

Γεμάτη χρώμα, το χρώμα της καινοτομίας, η CND Vinylux Art Vandal Collection φέρνει τη μοντέρνα τέχνη στα νύχια μας. Είχα την χαρά να δοκιμάσω δύο από τα βερνίκια της νέας ανοιξιάτικης συλλογής που μου έστειλαν και σου λέω την γνώμη μου.



Με απρόβλεπτους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων, η νέα συλλογή βερνικιών Vinylux Weekly Polish για την Άνοιξη λέγεται ART VANDAL και τολμά να δημιουργήσει σύγχρονη τέχνη στα νύχια μας.

Εγώ δοκίμασα δύο από τα νέα βερνίκια της σειράς, πρώτο το Digi teal, ένα vibrant μπλε, τόσο ανοιξιάτικο που φωτίζει τα χέρια μου. Με απίστευτη διάρκεια, όπως όλα τα Vinylux Weekly Polish, το Digi teal άντεξε μια ολόκληρη εβδομάδα στα χέρια μου. Με έντονη απόδοση, μια στρώση αρκεί για να έχεις το αποτέλεσμα αυτό στα νύχια σου, αν και η συνήθεια μου με έκανε να βάλω δύο στρώσεις, όμως και με μια ήταν αρκετό.


Το δεύτερο που δοκίμασα ήταν το Magenta Mischief. Ένα μωβ περλέ (όχι πολύ έντονο όμως), τόσο ανοιξιάτικο που ξετρελάθηκα. Σου έχω πει ότι το μωβ είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα; Το κράτησα σχεδόν μια εβδομάδα και αν δεν έπρεπε να τρίψω μια λαμαρίνα και να χαλάσω δύο νύχια θα ήταν ακόμα εκεί. 

 ART VANDAL ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ COLLECTION

To  Vinylux™ Weekly Polish  είναι ‘‘7 Free’’ δεν περιέχει δηλαδή  formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK και όταν το συνδυάσεις με το top coat της σειράς έχεις εξασφαλίσει ότι θα μείνουν στα χέρια σου μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η νέα collection Art Vandal κυκλοφορεί σε άλλα 6 χρώματα. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα nail salons, επιλεκτικά σε ορισμένα καταστήματα Online Και φυσικά στην e-creativegroup.gr .


 Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία χρώματα και τα δύο!Σημαντικό που δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...