review: Lee Hatton προϊόντα περιποίησης προσώπου

Τα προϊόντα Lee Hatton τα γνωρίζω χρόνια. Το πρώτο μου Lee Hatton, ήταν μια λευκαντική κρέμα προσώπου (την εποχή που είχα πρωτοεμφανίσει κηλίδες από τον ήλιο , εκεί γύρω στα 26). Έκτοτε ακολούθησαν κάποια προϊόντα μακιγιάζ και βερνίκια νυχιών. Τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να θυμηθώ ξανά πόσο καλή εταιρεία είναι, δοκιμάζοντας τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου που μου έστειλαν για δοκιμή.
Lee Hatton Review


Αυτές τις μέρες λοιπόν μου δόθηκε η ευκαιρία και δοκίμασα τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου από την Lee Hatton και συγκεκριμένα:

Phytology Seaweed Foaming Face Wash Gel. Ένα αφρώδες τζελ καθαρισμού προσώπου με φύκια. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για κανονικό και λιπαρό δέρμα και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να "στεγνώνει" ή να τραβάει την επιδερμίδα. Με αρκετά ήπια μυρωδιά βρίσκω ότι καθαρίζει αρκετά καλά το πρόσωπο από τους ρύπους και αφαιρεί τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ (το χρησιμοποίησα μετά το ντεμακιγιάζ μου), χωρίς να τσούζει στα μάτια. Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών γύρω στα 5,50€.

H μάσκα Refining Facial Anti stress με άργιλο που δοκίμασα ήταν πραγματική αποκάλυψη, καθώς όλες αυτές που περιέχουν πιο ενυδατικά συστατικά είθισται να "μπουκώνουν" την επιδερμίδα μου και να βγάζω σπυράκια, πράγμα που όχι μόνο ΔΕΝ συνέβηκε με αυτήν την μάσκα, αλλά πρόσεξα ότι καθάρισε πολύ καλά το δέρμα μου, αφήνοντας το εξαιρετικά απαλό χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Η συσκευασία της είναι ένα κομψό γυάλινο βαζάκι στα 50Ml . Μπερδεύει ότι έχει λιγότερο προϊόν από ότι τα συνηθισμένα σωληνάρια πχ που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά είναι αρκετή για πολλές χρήσεις. Και κοστίζει γύρω στα 10€ ή με έκπτωση περίπου 9€ εδώ.

Η καθημερινή μου ενυδατική προσώπου είναι τον τελευταίο καιρό η moisture balance oil control day cream. Ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει και παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι αφήνει εντελώς ματ την επιδερμίδα μου, όταν την φοράω, όταν βάφομαι, με κάποιο τρόπο το μακιγιάζ μου διατηρείται ματ για αρκετές ώρες. Επομένως, πιστεύω ότι κάποιο ρόλο παίζει στην ρύθμιση της λιπαρότητας σίγουρα. Θα την βρεις γύρω στα 15€ σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών ή με έκπτωση γύρω στα 11,50€ εδώ.

Αυτή ήταν λοιπόν η άποψη μου, έπειτα από προσεκτική δοκιμή των παραπάνω.Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά που σου έδειξα; Ποια είναι η γνώμη σου;

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...