Για καφέ με το Edit your Life - Ιούνιος 2016

Ήρθε η ώρα για τον καθιερωμένο μας καφέ παρέα με τα αγαπημένα μου Edit your Life άρθρα από τον μήνα που μας πέρασε. Πάρε λοιπόν το καφεδάκι σου και πάμε μια βόλτα από το αγαπημένο μου Edit your life.
Για καφέ με το Edit your Life Ιούνιος 2016



Άκρως καλοκαιρινό με πολλές συνταγές και συμβουλές για το φετινό καλοκαίρι, το Edit Your Life μας κράτησε συντροφιά και το μήνα που πέρασε. 

Για όσες μας επισκέπτονται εδώ και καιρό θα ξέρουν ότι η Βίλλυ μας γράφει το "Οκ και μη" κάθε μήνα, έτσι και τον Ιούνιο μας γράφει Τι είναι οκ - Δεν είναι οκ της παραλίας.
Η Δέσποινα μας βοηθάει να οργανώσουμε το καλοκαίρι μας, προκειμένου να περάσουμε τέλεια.  Η Τζίνα με έβαλε σε περιπέτειες, με την εύκολη συνταγή για παγωτό παρφέ με μόνο δύο υλικά. Κι έτσι η ακαμάτρα έφτιαξα μια παραλλαγή της, απλά έφτιαξα ένα νόστιμο παγωτό με τρία υλικά, το οποίο και απόλαυσα στην βεράντα μου. 

Η Ελευθερία μας μίλησε για τα 12 συνηθισμένα λάθη στην σχεδίαση ενός Blog, ενώ μας προσφέρει και την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα Blogger Template στο ξεχωριστό Giveaway της μόνο για bloggers. Άλλωστε το Edityourlife είναι το Νο 1 site για την Ελληνίδα blogger. Ενώ εγώ σου εξήγησα σε 5 απλά βήματα πως να φτιάξεις το δικό σου Blog

Αγαπημένο μου Guest Post για τον Ιούνιο που μας πέρασε ήταν της Σοφίας Ξανθοπούλου από το ιστολόγιο Forever Hugs, όπου μας μίλησε για "τους δυσκοίλιους των Social Media". Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά, αν μη τι άλλο θα γελάσεις πολύ, γιατί τον κράχτη πολύ εμίσησαν, το κράξιμο ουδείς.


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...