NIVEA Cellular Anti-age review

Η νέα σειρά NIVEA Cellular Anti-age είναι γεγονός και είναι ότι καλύτερο για την ενυδάτωση και αντιγήρανση της επιδερμίδας μου, όταν αναζητώ κάτι πιο οικονομικό. 


Η Κρέμα Ημέρας NIVEA Cellular Anti-Age SPF15 επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, ένας δείκτης κυτταρικής ζωτικότητας και νεανικής επιδερμίδας, με τακτική χρήση. Τα φίλτρα SPF15 προστατεύουν από τη φωτογήρανση ενώ η απαλή υφή διαλύεται απαλά στην επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα. Η πρωτοποριακή σύνθεση διαθέτει ένα συνδυασμό κυτταρικά ενεργών συστατικών, συμβατών με την επιδερμίδα όπως το Υαλουρονικό οξύ, για την αύξηση της ικανότητας πρόσδεσης νερού στην επιδερμίδα, το Εκχύλισμα μανόλιας, για την αύξηση της ανθεκτικότητας των κυττάρων στο οξειδωτικό στρες και την Κρεατίνη, η οποία μπορεί να βελτιώσει το ενεργειακό σύστημα των κυττάρων. Με Μελέτες in vitro η NIVEA έρχεται να ταράξει τα νερά στην προσιτή αντιγήρανση. Η ενυδατική της σύνθεση μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη σφριγηλότητα και βελτιώνει την ανανέωση της επιδερμίδας. Απορροφάται γρήγορα αφήνοντας την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη και απαλή.
Ο ορός Cellular Anti-age Volume Filling Pearls 30ml με πέρλες αναπλήρωσης όγκου για το πρόσωπο είναι ο ορός που χρησιμοποιώ το βράδυ σε συνδυασμό με την ενυδατική μου. Με μοναδική σύνθεση, οι πέρλες αναπλήρωσης όγκου Cellular Anti-age Volume Filling Pearls είναι κατάλληλες για χρήση την ημέρα και τη νύχτα. Περιέχουν Collagen Booster, Κρεατίνη και την υψηλότερη συγκέντρωση Υαλουρονικού οξέος.  Με κάθε χρήση οι πέρλες μεταμορφώνονται σε ορό που επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων. Η ιδιαίτερη σύνθεση του σε εκπλήσσει και μόλις αρχίσεις να απλώνεις την κρέμα στο πρόσωπο διαπιστώνεις ότι αυτά τα μικροσκοπικά σφαιρίδια διαλύονται και προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχτεί την ενυδατική σου ενώ παράλληλα την συσφίγγουν. Ιδανική για μεγαλύτερες ηλικίες και για λιπαρές επιδερμίδες, οι οποίες ανησυχούμε περισσότερο για το θέμα της σύσφιγξης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...