5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ!!



Συχαίνομαι να καθαρίζω συνέχεια. Αλλά όπως έχω πει η λογική της οργάνωσης είναι ότι οργανώνομαι σωστά γιατί δεν έχω χρόνο να συμμαζεύω τα αμάζευτα! Υπάρχουν λοιπόν κάποια Tips καθαριότητας για όλους εμάς τους τεμπέληδες!!
http://organoste-ta-panta.blogspot.com/
  1. Ορίστε ένα χρονικό περιθώριο! Αυτό που σκεφτόμαστε όλοι είναι το πόσο πολύ χρόνο χρειάζεται για να καθαρίσουμε ! Ακόμα κι αν μερικά πράγματα δεν προλάβετε να τα κάνετε, θα λειτουργήσουν ως κίνητρο την επόμενη φορά να τα καταφέρετε και να τελειώσατε εντος χρόνου, ενώ με τον καιρό θα τα καταφέρνετε όλο και γρηγορότερα. Μείνετε συγκεντρωμένη στον στόχο σας.
  2. Χορέψτε! Ναι, χορέψτε. Ή αλλιώς, ακούστε μουσική! Βάλτε να παίζει ένα CD με μουσική σε έντονους ρυθμούς, ούτως ώστε να σας δίνει τον ρυθμό για ένα γρήγορο καθάρισμα! Τουλάχιστον, θα κάψετε θερμίδες!
  3. Αποφασίστε να κάνετε μικρές ολοκληρωμένες εργασίες, από το να θέτετε στόχους πχ. Όλο το σπίτι σε μια ώρα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές! Βάλτε πχ. 20 λεπτά για το σαλόνι, 15 λεπτά γι το δωμάτιο, 25 λεπτά για την κουζίνα κτλ! Ξαναδείτε τη λίστα και σκεφτείτε κατά πόσο αυτό είναι εφικτό. Στα λεπτά που θα έχετε επιλέξει, προσθέστε τα διπλάσια! Προσωπικό tip: Αφήστε τελευταίο το μπάνιο, αφενός, θα το χρησιμοποιείτε μέχρι να τελειώσετε το υπόλοιπο σπίτι,αφεταίρου θα γίνει πιο γρήγορα στο τέλος! Μπείτε για ένα γρήγορο ντουζάκι μετά!
  4. Παράλληλες εργασίες! Μην φοβάστε να κάνετε παράλληλα 2-3 εργασίες. Βάλτε το πλυντήριο να δουλεύει, ψεκάστετ το μπανιο με ειδικό απορρυπαντικό για τα άλατα, βάλτε λίγο νερό με ξύδι στα μικροκύματα για να καθαρίσει ο φούρνος ως ότου να συμμαζέψετε τα υπνοδωμάτια ενώ παράλληλα μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο με την κολλητή σας! Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορούμε να το διασκεδάσουμε! Ντινγκ!!! Ο φούρνος είναι έτοιμος! Ώρα να τον περάσετε με ένα καθαρό πανί, για να φύγουν τα υπολείμματα, να ξεβγάλετε το μπάνιο κτλ....
  5. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας! Υποσχεθείτε στον εαυτό σας, ότι αν τελειώσει εγκαίρως η καθαριότητα, θα προλάβετε να πάτε στο ραντεβού σας για πεντικιούρ!!! Και σπίτι καθαρό και όμορφα ποδαράκια!
     Καλή Επιτυχία!


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...