30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 1η

Καλή Χρονιά Σε όλες και Όλους!

Ο Γενάρης μπήκε και σκέφτηκα να υποδεχτώ τον καινούργιο χρόνο με λίγο (ξε)καθάρισμα. Έτσι θα αφιερώσω κάθε μέρα του Ιανουαρίου για να κάνω και από ένα μικρό βήμα προς την οργάνωση και θα το μοιράζομαι μαζί σας. Ίσως οι νεότερες κάποια να τα βρείτε βαρετά αφού δεν έχετε ακόμα υπ' ευθύνη σας την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού. Στις υπόλοιπες ελπίζω να βάλω έστω και ένα λιθαράκι για να σας βοηθήσω με τις ιδέες μου για φέτος και τα tips που έχω να μοιραστώ μαζί σας. Θέλω βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι όλα απόλυτα δικές μου ιδέες αλλά τα έχω μάθει και εγώ από παλαιότερες....

Ελπίζω μόνο μέχρι το τέλος του μήνα το σπίτι μας να είναι τόσο οργανωμένο που και η πιο απαιτητική πεθερά να μείνει άναυδη!

Την Πρώτη του Γενάρη είπα να κάτσω (καλά ξεκίνησα με τεμπελιά... πως με βρίσκετε;)

Αλλά, για τις 2 Ιανουαρίου (σήμερα δηλαδή) τι θα λέγατε...

Να τσεκάρετε όλες τις μπαταρίες από τις μικρές οικιακές συσκευές;


Είναι μεγάλο βάσανο οι μπαταρίες που έχουν "ξεράσει" σε τηλεκοντρόλ, ρολόγια τοίχου και άλλες ηλεκτρικές συσκευές που μπορεί απλά να έχουμε αμελήσει να κοιτάξουμε ότι δεν δουλεύουν τόσες μέρες. Ας αφιερώσουμε πέντε λεπτά για να τσεκάρουμε όλες τις μικροσυσκευές που παίρνουν μπαταρίες (ειδικά αυτές που δεν πολυχρησιμοποιούμε) και να βεβαιωθούμε ότι λειτουργούν σωστά και αν όχι ας τις αλλάξουμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...