ΕΡΤ...

Έχω δημιουργήσει ειδικό χώρο στο blog μου επάνω δεξιά όπου μπορείτε να βλέπετε σε απευθείας μετάδοση την ΕΡΤ . Αν και πολλοί/πολλές μπορεί να το θεωρήσουν άσχετο, ωστόσο πρόκειται για καλό σκοπό και έντονη προσωπική ανάγκη. Από την αρχή του κλεισίματος της ΕΡΤ νιώθω την βαθιά ανάγκη να υποστηρίξω την ελεύθερη έκφραση που εκφράζει η Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση. Αν σήμερα επιτρέψουμε να κλείσει η δημόσια τηλεόραση αύριο θα πρέπει να υποστούμε την λογοκρισία και των blog μας. Πρόκειται για το ξεπούλημα της ζωής μας και των αγαθών μας. Πρόκειται για το ξεπούλημα της ελευθερίας μας. Με το να κλείσει η ΕΡΤ εμεις θα χάσουμε πολύ περισσότερο.

 Αν σκεφτούμε με την λογική αυτών που χαίρονται με το κλείσιμο της ΕΡΤ θα πρέπει τότε να λάβουμε υπόψη το παράλογο του να απολύσεις 2500 για να ξαναπροσλάβεις μετά 1500 αντι να απολύσεις από την αρχή 1000. Αλλά είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που κανένας δεν σκέφτεται λογικά. Όλοι λένε τι με νοιάζει εμένα, δεν είχε ποσοστά, γιατί να την πληρώνω. Και μέσα σε μια νύχτα εμεις (οι θεατές) θα χάσουμε την δημόσια τηλεόραση που εκπέμπει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δεν πληρώνονται όλοι στην ΕΡΤ με παχυλούς μισθούς. Μόνο οι λίγοι εκλεκτοί που κάτι μου λέει ότι αυτούς θα ξαναπροσλάβει Ο κος Κεδίκογλου. Αλλά εμείς θα χάσουμε μια τηλεόραση δημόσια με ποιοτικό έργο και πλουραλισμό εκπομπών ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Θα μείνουμε με τα ιδιωτικά που παίζουν ως επι το πλείστον σκουπίδια. Ας μην γελιόμαστε. Μερικοί θα πουν μα δεν έχει μεγάλα ποσοστά. Αν και το 3 % στα 11000000 είναι είναι 330000 και ακόμα και το 3% πρέπει να έχει πρόσβαση στην ενημέρωση. Αλλά ακόμα κι αυτό το 3% είναι μια ένδειξη του ποιος βλέπει όχι η απόδειξη. Δεν ξέρουμε πως γίνεται η δειγματοληψία και αν όλα είναι αντιπροσωπευτικά. Η στατιστική άλλωστε είναι η επιστήμη του ψέματος. Αν η ποιότητα και η πλουραλιστική τηλεόραση περιγράφεται με ποσοστά, τότε είμαστε άξιοι των σκουπιδιών μας. Γιατί επιτρέψαμε να μας κάνουν να θέλουμε να δούμε μόνο τουρκικα σήριαλ και μπαλα. Γιατί επιτρέψαμε να μας θεωρούν μειονότητα όλους εμάς που βλέπουμε την ΕΡΤ ή κάποιες εκπομπές της. Που την ακούμε σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Που μας συντροφεύει στα ταξίδια μας. Πρόκειται για το ξεπούλημα της ζωής μας και των αγαθών μας. Με το να κλείσει η ΕΡΤ εμεις θα χάσουμε πολύ περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...