Τα Primers μου - Σύγκριση και Review

Ετοίμασα αυτό το βίντεο για να σας μιλήσω για όλα τα primers Που χρησιμοποιώ. Έχω μικτό-λιπαρό δέρμα και συνήθως από τα Primers Μου ζητώ μεγαλύτερη διάρκεια και έλεγχο της περιττής λιπαρότητας ειδικά στην ζώνη Τ.




Σε αυτό το Post όμως θα σας μιλήσω ακόμα πιο αναλυτικά για το καθένα από αυτά. Θα ξεκινήσω από το primer  της Vivo Cosmetics Cream Wrinkle Minimiser Primer, είναι μια κρέμα σιλικονούχα για την κάλυψη των λεπτών γραμμών και των κοκκινίλων και όλων των λοιπών ατελειών. Αν και μικρή η ποσότητα της, χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για την προετοιμασία της επιδερμίδας του προσώπου για το foundation. Έχει βελούδινη υφή και μειώνει τους πόρους αρκετά. Η αρχική της τιμή είναι στα 8,22€ αλλά η VIVO κάνει συχνά εκπτώσεις οπότε μπορεί να το βρείτε σίγουρα αρκετά φθηνότερα. Από την ίδια εταιρεία είναι και το Mattifying primer, ένα διαφανές βελούδινο Primer που κάνει τελείως ματ την επιδερμίδα και δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ σας χωρίς περιττή λιπαρότητα. Κοστίζει γύρω στα 7€ (αρχική τιμή).

Από τα Sephora, σας δείχνω το πιο λατρεμένο Primer όλων των εποχών. Αν και μόλις 15ml το συγκεκριμένο Primer χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο, και έχει και δοσομετρητή -αντλία για να σας βοηθήσει να μην υπερβάλλετε στην ποσότητα που χρησιμοποιείτε. Δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ, ομαλοποιεί την επιδερμίδα του προσωπου από σπυράκια , κοκκινίλες , πόρους και ατέλειες και προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Συνδυάζεται τέλεια με όλα τα foundation που έχω στην συλλογή μου. Η αρχική του τιμή είναι 12€ αλλά γίνονται συχνές προσφορές στα Sephora τις οποίες σας συνιστώ να εκμεταλλευτείτε.

Από την MUA έχω το κλασσικό Primer. Κοστίζει μόλις 3 λίρες και δίνει καλή διάρκεια στο μακιγιάζ σας αλλά με πιο φυσικό τελείωμα, καθώς κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι τόσο ματ στο τελείωμα του. Δεν θα το συνιστούσα σαν το καλύτερο για λιπαρές επιδερμίδες, αλλά στις κανονικές πιστεύω θα δουλέψει άψογα.

Από την Oriflame έχω ίσως το πιο ακριβό Primer της συλλογής μου και η αρχική του τιμή είναι 13,50€. Δεδομένου όμως ότι είναι σε αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα (30ml) θεωρώ ότι τελικά δεν είναι και τόσο ακριβό όσο ίσως πιστεύετε. Δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και ομαλοποιεί την επιφάνεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σας βοηθήσει αν θέλετε ματ τελείωμα στο foundation σας. Είναι η ιδανική βάση μακιγιάζ για μεγαλύτερη διάρκεια και λάμψη ειδικά με τα foundations της ίδιας εταιρείας και όχι μόνο.

Επίσης, το primer για τις λεπτές ρυτίδες της ELF. Ένα στυλό που μειώνει τους μεγάλους πόρους και τις ρυτίδες και το χρησιμοποιείτε τοπικά. Το συγκεκριμένο δεν με έχει βολέψει καθόλου και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα όχι γιατί δεν κάνει δουλειά, κάνει όσο χρειάζεται ειδικά στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. αλλά γιατί ίσως είμαι περισσότερο τεμπέλα απ' ότι θα ήθελα να παραδεχτώ ότι είμαι. Κοστίζει γύρω στις 3 λίρες και είναι 4,60 γραμμάρια.

Το ΝΥΧ pore filler Έχει περίπου 20€ αν το παρεις από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά με τα μισά λεφτά το παραγγέλνεις από cherry culture /beautyjoint, ενώ πιστεύω ότι είναι πολύ μικρή η ποσότητα του. Αυτό είναι ένα ακριβό primer. Αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά με τους πόρους και αφήνει το δέρμα βελούδινο. Δεν μπορώ να πω όμως και το ίδιο για την λιπαρότητα. Αν λοιπόν έχετε πρόβλημα με τους πόρους και κανονική επιδερμίδα προτιμήστε το άφοβα, διαφορετικά θα πρέπει να το συνδυάσετε με κάποιο makeup που να έχει διάρκεια και να είναι oil free.
Τέλος , μια υποσημείωση που θα ήθελα να προσθέσω για όσες κοπέλες τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα. Όλα τα ανωτέρω primers εκτός από το ELF, έχουν Parabens.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...