The Foundation Project - Ingrid Matt Foundation High Definition



Ένα πάρα πολύ οικονομικό foundation που μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα με οικονομικά καλλυντικά όπως για παράδειγμα στο Beautytown στον Κορυδαλλό το οποίο διαθέτει και διαδικτυακό κατάστημα αλλά και άλλα διαδικτυακά καταστήματα όπως το Mineral Cosmetics  κτλ. Το συγκεκριμένο μου το έδωσε η Νατάσα, γιατί ομολογώ και λόγω project το ήθελα πολύ αλλά είχα ήδη πολλά foundation στην κατοχή μου και επειδή γράφει ότι είναι ένα Matt High Definition Foundation με πράσινο τσάι ιδανικό δηλαδή για λιπαρή επιδερμίδα.


Λίγα λόγια για το  Ingrid Matt Foundation High Definition. Η συσκευασία του είναι στα 30Ml και είναι ένα σωληνάριο με βιδωτό καπάκι, γεγονός που μπορει να δυσκολέψει κάποιες από εσάς (αλλά και εμένα) γιατί με το βίδωνε ξεβίδωνε δεν το έχω πάρα πολύ. Η απόχρωση που χρησιμοποιήσα είναι η natural -45 και βγαίνει σε συνολικά 4 αποχρώσεις. Δεν περιέχει κάποιο δείκτη αντηλιακής προστασίας οπότε είναι καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε στις απογευματινές - βραδυνές εξόδους ή για τις πιο τολμηρές όπως εγώ να το δοκιμάσετε με ένα αντηλιακό (προσοχή όμως γιατί τα αντηλιακά τείνουν να βγάζουν λιπαρότητα θα πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά το αντηλιακό με το οποίο θα το συνδυάσετε).Αν όμως το επιλέξετε για την βραδυνή σας έξοδο δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Προσωπικά το λάτρεψα, γιατί είναι ματ και προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη με διάρκεια και χωρίς να το αισθάνομαι βαρύ. Έχει αλλαντοϊνη λαο πράσινο τσάι που του προσθέτουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Στην δική μου μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα έκατσε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και θα το πρότεινα σε όλες τις φίλες μου, τουλάχιστον να το δοκιμάσουν. Η τιμή του είναι άλλωστε στα 6,50€, η οποία όχι μόνο δεν είναι απαγορευτική αλλά θα έλεγα και πολύ οικονομική.

Αναλυτικά:

Με το primer Της MUA
Μέτρια κάλυψη και καλή διάρκεια. Σίγουρα θέλει σετάρισμα με πούδρα αλλά μετά τις 4 ώρες ίσως χρειαστεί να βγάλετε την περιττή λιπαρότητα (με χαρτάκια για blotting)ειδικά στην ζώνη Τ για όσες έχουν παρόμοια επιδερμίδα με την δική μου.
Με το primer των SEPHORA και των VIVO Cosmetics.
Παρόμοια primers παρόμοια και η αντίδραση. Πολύ καλός συνδυασμός, καλή κάλυψη, χωρίς περιττή λιπαρότητα που διαρκεί ώρες. Χτύπησα 12 ώρες σίγουρα με αυτό τον συνδυασμό. Έκανα και το ακραίο να βάλω αντηλιακό SPF50+ της Castalia, μετά primer και μετά το foundation αυτό και δεν είχα κανένα πρόβλημα για ώρες, αλλά δεν θα το συνηστούσα για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες αυτόν τον συνδυασμό. Καλύτερα προτιμήστε μια ενυδατική με υψηλό δείκτη προστασίας αν θέλετε να το βάλετε πρωί.
Με το Primer της Oriflame:
Μέτρια κάλυψη και καλή διάρκεια.Θέλει οπωσδήποτε πούδρα και μετά τις 6-8 ώρες ίσως χρειαστεί να βγάλετε περιττή λιπαρότητα ειδικά στην ζώνη Τ
Με το NYX Primer:
Εξαφανίζονται εντελώς οι πόροι και η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφη όψη. Μέτρια κάλυψη και μικρή όμως διάρκεια . Θέλει σίγουρα πούδρα για να σεταριστεί.
Χωρίς Primer:
Προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη και διάρκεια (γύρω στις 6 ώρες) και χωρίς να το είναι βαρύ και χρησιμοποιώντας μικρή σχετικά ποσότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Ρίξτε και μια ματιά στο βίντεο που ετοίμασα:



Εγώ προσωπικά το λάτρεψα και όταν με το καλό μου τελειώσουν όλα όσα έχω είναι πολύ πιθανόν ότι θα το ξαναγοράσω. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...