GLISS HAIR REPAIR Ultimate Oil Elixir Serum -ΛΑΔΑΚΙ για μαλλιά σε σπρέυ



Η νέα τρέλα στην περιποίηση των μαλλιών είναι τα λαδάκια. Σχεδόν κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ένα λαδάκι για τα μαλλιά. Άλλα είναι στην βασική τους μορφή, την παχύρευστη υφή ενός λαδιού και άλλα σε σπρέυ. Το πρώτο μου σπρέυ από την Gliss το δοκίμασα πέρισυ με το ειδικό serum Hair repair Με κερατίνη. Φέτος, πήρα από το Zampple το Ultimate Oil Elixir Serum. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και έτσι δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ για να το επιλέξω από το zampple τον περασμένο μήνα που το επισκέφτηκα.



Γενικά:
Πρόκειται για ένα σέρουμ που θρέφει τα μαλλιά και ενισχύει την δομή της τρίχας. Πριν το χρησιμοποιήσετε το ανακινείτε και έτσι μπορείτε να δείτε τα χρυσά σωματίδια να περιστρέφονται μέσα στο υγρό λαδάκι. Βοηθάει σημαντικά στην μείωση του σπασίματος της τρίχας.

Τι υπόσχεται;
Το 1ο Σέρουμ επανόρθωσης με πολύτιμο θρεπτικό Ελιξίριο Ελαίων και χρυσαφένια πιγκμέντα επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών και βαθιά θρέφει την τρίχα- χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Για μια νέα πολυτελή ποιότητα στα μαλλιά σας. Η καινοτομία στην επανόρθωση με θρεπτικό Ελιξίριο Ελαίων και χρυσαφένια σωματίδια επανορθώνει επακριβώς τις φθορές της τρίχας και γεμίζει τις ρωγμές στην επιφάνειά της. Η μοναδική φόρμουλα για καταπονημένα, ξηρά μαλλιά που μειώνει σημαντικά το σπάσιμο της τρίχας. Είναι στα 100ml και κοστίζει γυρω στα 8€ (αν θυμάμαι καλά).
"Δεν συνίσταται για μαλλιά με ντεκαπάς,περμανάντ ή λευκά μαλλιά"

Συστατικά

Alcohol denat, Trisiloxane, Cyclomethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Octocrylene, VP/VA Copolymer, Parfum, Aqua, Mica, Silica, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 77891, CI 77491, CI 40800



Ο λόγος που το επέλεξα ήταν ότι παρόλο που δεν έχω ξηρά μαλλιά, έχω |λιπαρές ρίζες ξηρές άκρες" και ταλαιπωρημένα από τις βαφές μαλλιά , χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερα για τις άκρες μου , για να τις ενυδατώσω που εμφανίζουν ξηρότητα πιο συχνά.

Η χρήση του απλή, το ανακινείτε και το ψεκάζετε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Εγώ επικεντρώνομαι όπως σας είπα στις άκρες και αποφεύγω να το ψεκάζω στην ρίζα των μαλλιών μου για να μην λαδώσουν.

Αν το ψεκάσετε σε στεγνά μαλλιά, τους δίνει μια πολύ ιδιαίτερη λάμψη (ενδεχομένως να ευθύνονται τα χρυσαφένια σωματίδια). Λατρεύω να το ψεκάζω στα μαλλιά μου μόλις τα έχω πλέξει πλεξούδα γιατί πιστεύω ότι τα κρατάει χωρίς να τα λαδώνει, συγχρόνως τα θρέφει και τους δίνει λάμψη.

Επίσης, το παίρνω μαζί μου στην παραλία και ψεκάζω στα μαλλιά μου όταν βγω από την θάλασσα για επιπλέον προστασια. Αν και το beach wavy hair look είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία, προτιμώ να χρησιμοπιώ αυτό το λαδάκι για να τα προστατέψω από το αλάτι της θάλασσας που μπορεί να τα αφυδατώσει και τον ήλιο που μπορεί να καταστρέψει το χρώμα τους.

Αυτό που βρίσκω ιδιαίτερα πρακτικό είναι το ότι είναι σε σπρέυ γιατί έτσι μπορεί ομοιόμορφα να το ψεκάσω στα μαλλιά μου χωρίς να λερώνω τα χέρια μου με λάδι, ενώ ένα απλό λαδάκι το βάζω στα χέρια μου και το αλείφω στοχευμένα μεν στις άκρες αλλά μπορει είτε να πέσει παραπάνω είτε να μην πάει παντού ομοιόμορφα. Έτσι, είναι πολύ πρακτικό και για την παραλία και για μετά το λούσιμο και για στεγνά μαλλιά.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ, και βρίσκω ότι είναι αρκετά ελαφρύ και δεν βαραίνει τα μαλλιά μου, ενώ η μάσκα της ίδιας σειράς μπορώ να πω ότι τα λαδώνει σχετικά γρήγορα και λογικό είναι αφού απευθύνεται σε ξηρά μαλλιά και όχι λιπαρά σαν τα δικά μου, ενώ το λαδάκι /σέρουμ το βάζω μόνο στις άκρες και έτσι έχω το ιδανικό αποτέλεσμα.



Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...