Eau Thermale Avène Review


Μια αγαπημένη μου εταιρεία, όσον αφορά την περιποίηση είναι η Avene. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρκετά προϊόντα της και μπορώ να πω ότι κανένα δεν με έχει απογοητεύσει. Πρόσεξα όμως ότι δεν έχω μιλήσει αρκετά για αυτήν και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω. 

Πριν λίγο καιρό το online φαρμακείο Inatural μου έστειλε ένα μικρό δωράκι από την Avene. Περιελάμβανε το gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι από την σειρά Cleanance και την κρέμα ματιών YstheAL. Άρχισα να τα δοκιμάζω αμέσως, καθώς μόλις μου είχαν τελειώσει το gel καθαρισμού που χρησιμοποιούσα και η κρέμα ματιών μου. 

Πρόκειται για ένα gel καθαρισμού, ιδανικό για νεανικό δέρμα με προβλήματα και αν λάβεις υπόψη σου φίλη μου ότι τους τελευταίους μήνες η ακμή μου επανεμφανίζεται συνεχώς, είναι ότι καλύτερο μπορούσα να επιλέξω για τον καθαρισμό του. Πλούσιο σε ιαματικό νερό της Avene, βοήθησε στην μείωση της παραγωγής σμίγματος χάρη στο Glyceryl laurate που περιέχει και πρόσεξα ότι τα σπυράκια έχουν τουλάχιστον ηρεμίσει. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ νιώθω ότι αφήνει το δέρμα μου πεντακάθαρο, χωρίς όμως να το αφυδατώνει. Η επιδερμίδα μου είναι απαλή και ακόμα και σε σημεία που παρουσίασα ξηρότητα δεν ένιωσα κάποιο τράβηγμα ή ενόχληση. Σίγουρα είναι ένα προϊόν που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες όσες έχουν προβληματική επιδερμίδα.


Όσον αφορά την περιοχή των ματιών θεωρώ τον εαυτό μου από τις τυχερές. Ίσως εξαιτίας της λιπαρής επιδερμίδαας μου αλλά και σε συνδυασμό με την περιποίηση που κάνω από σχετικά μικρή ηλικία (25) στην περιοχή αυτή δεν έχω παρουσιάσει ρυτίδες. Κατά καιρούς και ανάλογα με το αν είμαι ή όχι αρκετά ενυδατωμένη/αφυδατωμένη μπορεί να εμφανίσω κάποια ενοχλητικά πρηξιματάκια, τα οποία όμως αντιμετωπίζονται ευτυχώς εύκολα. Επέλεξα την YstheAL γιατί είναι ιδανική για τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και για ελαστικότητα και λάμψη. Περιέχει ρετιναλδεϋδη, ένα αντιγηραντικό δραστικό , O.C.G. για προστασία της ελαστικότητας και Προ-Τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό κυτταρικό αντιοξειδωτικό. Σίγουρα νιώθω ενυδατωμένη την περιοχή των ματιών από τότε που την χρησιμοποιώ. Το δέρμα είναι πιο λείο και δεν έχω παρουσιάσει καθόλου πρηξιματάκια. Απορροφάται γρήγορα, αφήνωντας το δέρμα ενυδατωμένο και δεν περιέχει parabens και άρωμα. Το πρωί πάντως τα ματάκια μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα.


Αυτήν την εβδομάδα έχει προσφορά το +iNatural στην Avene, εκμετταλεύσου την για να τα αποκτήσεις και εσύ. Θα βρεις το gel καθαρισμού εδώ και την κρέμα ματιών και χειλιών εδώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.


The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...