ARTISTRY HYDRA-V Serum & Refreshing Gel review & GIVEAWAY

Είναι που ήρθε η Άνοιξη, είναι που τον τελευταίο καιρό θέλω κάτι πιο ελαφρύ για το πρόσωπο μου, είναι που η σειρά Artistry Hydra-V ενυδατώνει άμεσα και είναι ότι πιο ελαφρύ και δροσερό σε αίσθηση έχω βρει. Και είναι ότι πρέπει για λιπαρή-μικτή επιδερμίδα. Είναι ίσως το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου και ευχαριστώ πολύ την Amway Που μου τα έστειλε για δοκιμή.

Artistry Hydra_V review
Το ARTISTRY HYDRA-V Power System για λιπαρή προς μεικτή επιδερμίδα είναι ένα απλοποιημένο, εύκολο στη χρήση σύστημα 3 βημάτων, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περιποίηση του λιπαρού ή μεικτού τύπου δέρματος. Περιέχει ειδική σύνθεση για την περιποίηση του λιπαρού ή μεικτού τύπου δέρματος. Επιτυγχάνουν να ενυδατώσουν αποτελεσματικά το δέρμα και ταυτόχρονα να ελέγξουν τη λιπαρότητα και να προλάβουν την υπερβολική γυαλάδα στις λιπαρές περιοχές του προσώπου. 

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας (και για την ευαίσθητη), ο ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate είναι ένας ισχυρός ορός που ανανεώνει, αναπληρώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Ο ορός ARTISTRY Vital Skin Serum Concentrate παρέχει άμεσα και διαρκή οφέλη, έχοντας ως βάση έναν ιδιόκτητο συνδυασμό σπάνιων, παρθένων συστατικών που βοηθούν στην αύξηση των επιπέδων ενυδάτωσης και ενός μείγματος αναπλήρωσης βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Είναι πολύ ελαφρύς ορός και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ δεν φράζει τους πόρους (κάτι για το οποίο ανησυχούμε όσοι έχουμε λιπαρή επιδερμίδα) και είναι δερματολογικά ελεγμένος και δεν προκαλεί αλλεργίες. Θα τον βρεις εδώ από την Amway.


Το ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Gel είναι ένα διάφανο, ελαφρύ τζελ που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Νιώθω την επιδερμίδα απαλή με ματ όψη ότι ακριβώς χρειάζομαι για να προχωρήσω στο μακιγιάζ μου το πρωί. ‘Εχει τη δυνατότητα να απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα και είναι ιδανικό για το λιπαρό ή το μεικτό δέρμα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στο ευαίσθητο δέρμα. Αν κάτι θα ήθελα να προστεθεί είναι αντηλιακή προστασία ή να φτιάξουν μια κρέμα ημέρας που να έχει υψηλό SPF, καθώς τώρα επέλεγα να φορέσω από πάνω makeup με αντηλιακή ή κάποια αντηλιακή με χρώμα. Θα το βρεις από την Amway   πατώντας εδώ.

Στα συστατικά τους θα βρεις αγνό νερό από τα νορβηγικά φιόρδ, που εσωκλείεται στο αποκλειστικό σύστημα παράδοσης του λιποσώματος ARTISTRY HYDRA-V, το ακάι Χαβάης και το ενυδατικό λιπόσωμα της ARTISTRY. Επίσης περιέχει το Hydra Complex το οποίο συνδρά με τα ροζ ορυκτά μέταλλα Ιμαλαΐων για να βελτιστοποιήσουν και να ενισχύσουν τη φυσική ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία και να παρέχουν διαρκή και μακροχρόνια οφέλη για την εμφάνιση και αίσθηση της επιδερμίδας.


Artistry Hydra_V Giveaway

Και επειδή αξίζει να την δοκιμάσεις κι εσύ σου ετοίμασα διαγωνισμό. 2 τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ της Artistry Hydra-V. Οι όροι είναι απλοί:

  • Να με ακολουθείς στο Blog μου μέσω GFC (ακολουθείστε με εύκολα απλά πατώντας στο σχετικό εικονίδιο, όπου σας λέει να γίνετε μέλος αυτού του ιστοτόπου)
  • Να κάνεις like στην σελίδα μου Thekmprojects στο facebook
  • Share την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook . Βρες την φωτογραφία εδώ.
Μπορείς αν θέλεις προαιρετικά να κερδίσεις επιπλέον συμμετοχές αν προσκαλέσεις φίλες σου στον διαγωνισμό. Τέλος, θα πρέπει να αφήσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα (για να μπορέσω να σε ενημερώσω ότι κέρδισες)


Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την Ελλάδα. Θα διαρκέσει έως τις 19 Απριλίου 2016 στις 12:00 το βράδυ. Η νικήτριες θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook και θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου εντός 48 ωρών, αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση.

Καλή Επιτυχία!!!!



Διάβασε επίσης:

8 σχόλια:

  1. Υπεροχο δωρο!!! Ευχαριστουμε πολυ!FACEBOOK Elena Grigoras Bakogiannis inst elenabakogiannis tw @ElenaBakogiannis gfc Elena Bakogiannis g+ Bakogiannis Elena pin elenabakogianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ... ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικά!!!Μακάρι να σταθώ τυχερή!! fb: Magdalini Ioannidou Stefa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο δώρο! ελπίζω να κερδίσω γιατί ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο σέρουμ. βέβαια συνήθως μπαίνω https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/enudatosi-adigiransi/serums/?sortBy=NewProducts και ενημερώνομαι αν έχει βγει κάτι νέο αλλά ένα δωράκι δεν βλάπτει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...