REVIEW: CAUDALIE POLYPHENOL OVERNIGHT DETOX OIL


Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα έλαια προσώπου. Όταν μάλιστα υπόσχονται αποτοξίνωση κατά την διάρκεια της νύχτας, έχω ένα λόγο παραπάνω να τα εντάξω στην περιποίηση μου.

CAUDALIE POLYPHENOL OVERNIGHT DETOX OIL


Το POLYPHENOL OVERNIGHT DETOX OIL της CAUDALIE  είναι ένα ξηρό έλαιο προσώπου το οποίο βοηθάει το κουρασμένο δέρμα να αναζωογονωθεί μόνο του κατά την διάρκεια της νύχττας. Και η αλήθεια είναι ότι με ένα επίμονο κρύωμα να με ταλαιπωρεί και να πηγαινοέρχεται τις τελευταίες εβδομάδες αυτό το λαδάκι αποδείχτηκε σωτήριο . 

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο του σχεδόν κάθε βράδυ (ειδικά τον τελευταίο καιρό που το δέρμα μου είναι κουρασμένο και αφυδατωμένο από τη γρίπη). Αν όμως έχεις ξηρή επιδερμίδα μπορείς να το συνδυάσεις με την ενυδατική σου κρέμα. Πιστεύω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης. Δεν το συνιστώ για κάθε βράδυ αν δεν χρειάζεται αλλά για εκείνες τις ημέρες ή μάλλον τις νύχτες που αισθανόμαστε πολύ κουρασμένες, είναι νομίζω απαραίτητο, αν θέλουμε το πρωί να φαινόμαστε ξεκούραστες ακόμα και με λίγες ώρες ύπνο.

Λίγες σταγόνες αρκούν για όλο το πρόσωπο και έχει και πολύ εύχρηστο δοσομετρητή. Αν κάτι μπορεί να ενοχλήσει κάποια κοπέλα είναι το άρωμα του. Είναι αρκετά έντονο οφείλω να ομολογήσω, αλλά θυμίζει περισσότερο βότανα ή μυρωδικά. Εμένα μου θυμίζει βασιλικό, αν και δεν περιέχει κάτι τέτοιο. Στα συστατικά του θα βρεις σταφύλι σανδαλόξυλο, γεράνι, ηλιανθό, καροτέλαιο, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, αμυγδαλέλαιο, λεβάντα και έλαια ανθών νερατζιάς. Δεν περιέχει παραβένες, sulfates, mineral oils και είναι και cruelty free. 

Θα το βρεις σε ένα εξαίσιο γυάλινο μπουκαλάκι των 30ml με ειδικό δοσομετρητή γύρω στα 25€ - 30€ στα φαρμακεία.

Follow

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...