L'Oreal Infallible Total Cover ΠΑΛΕΤΑ color correcting

COLOR CORRECTING ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

Total Cover παλέτα color correcting

H L'Oreal κυκλοφόρησε πρόσφατα μια παλέτα concealer για color correction. Για την διόρθωση δηλαδή του χρώματος της επιδερμίδας μας, όπως οι κοκκινίλες (που τυραννούν ειδικά εμένα), τους μαύρους κύκλους, την θαμπή επιδερμίδα και γενικά ότι χρειάζεται η βάση του μακιγιάζ μας για να φωτίσει το πρόσωπο μας και να αποκτήσει χρωματική ισορροπία. 
Η τεχνική color correcting εφαρμόζεται πριν το make-up για αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.



Η λογική της χρωματική επιδιόρθωσης βασίζεται στην τεχνική του χρωματικού κύκλου των βασικών και συμπληρωματικών χρωμάτων. Ουσιαστικά κάθε χρώμα έχει ένα αντίθετο του, το οποίο το "εξουδετερώνει" και αποκαθιστά την ισορροπία. Έτσι το κόκκινο εξουδετερώνεται με το πράσινο, το μπλε με το πορτοκαλί κοκ.

Πως λειτουργεί όμως η Total Cover παλέτα color correcting της σειράς L'Oreal Infallible:

ΑΝΟΙΧΤΟ/ΜΕΣΑΙΟ ΜΠΕΖ: αντανακλά το φως και δίνει λάμψη στο βλέμμα και στο πρόσωπο
ΣΚΟΥΡΟ ΡΟΔΑΚΙΝΙ: ιδανικό για τις πολύ σκοτεινές περιοχές και για έντονα προβλήματα κάτω από τα μάτια, όπως σακούλες ή καφέ κηλίδες
ΜΩΒ: εξομαλύνει τις δυσχρωμίες και φωτίζει. Ιδανικό για έντονους μαύρους κύκλους και φλέβες
ΠΡΑΣΙΝΟ: Εξουδετερώνει κοκκινίλες, σπυράκια, ερυθρότητα. ιδανικό για δέρμα με ακμή

Total Cover παλέτα color correcting


Η L'Oreal Infallible Total Cover παλέτα color correcting έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια και βοηθάει να μείνει φωτεινή η επιδερμίδα και εξομαλύνει τις δυσχρωμίες για ώρες. Απλά θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε πριν από την βάση σας, δηλαδή πριν από το foundation. Απλά θα εντοπίσετε τα προβληματικά σημεία και θα επικεντρωθείτε σε αυτά με το αντίστοιχο χρώμα. Η πράσινη απόχρωση είναι ιδανική για τις κοκκινίλες και τα σπυράκια. Η μπεζ είναι για κάτω από τα μάτια. Και το καλό είναι ότι υπάρχουν περισσότερες μπεζ αποχρώσεις ανάλογα με την δική σου επιδερμίδας, ενώ μπορείς να κάνεις και μίξη μεταξύ των μπεζ για να πετύχεις την ιδανική απόχρωση. Η μωβ απόχρωση είναι για τις πιο θαμπές και άτονες επιδερμίδες και μπορείτε να την βάλετε στο μέτωπο ή ακόμα και στα ζυγωματικά για φωτεινότητα στα σημεία που εμφανίζονται τα σημάδια κούρασης.

Total Cover παλέτα color correcting

Πρακτικότητα: Αυτές τις παλέτες γενικά εγώ τις βρίσκω εξαιρετικά πρακτικές, καθώς συνηθίζω να χρησιμοποιώ την πράσινη απόχρωση και concealer ξεχωριστά. Όμως, με την παλέτα αυτή έχω τρια διαφορετικά προϊόντα σε ένα και για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, το σκούρο μπεζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για contouring, αρκεί να απλωθεί με σφουγγαράκι ή πινέλο. Μια παλέτα 3 σε ένα για μένα, ιδανική για ταξίδια ή για όσες δεν επιθυμούν να ξοδεύουν πολλά σε διαφορετικά προϊόντα.

Κάλυψη και Διάρκεια: Για τις δικές μου ανάγκες είναι ιδανική, δεν έχω μαύρους κύκλους, αλλά όσον αφορά τις κοκκινίλες μου κάνει θαύματα. Πάντα πριν από το foundation στα προβληματικά μου σημεία. Επίσης, η διάρκεια της είναι πολύ καλή και σε συνδυασμό με τα foundation της ίδιας σειράς Infallible είμαι σίγουρη ότι το μακιγιάζ μου θα είναι άθικτο για ώρες.

Total Cover παλέτα color correcting




Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη παρουσίαση! Αυτού του τύπου οι παλέτες δείχνουν τόσο βολικές και μας βάζουν πάντα σε πειρασμό, αλλά ως τώρα δεν έχουμε πάρει κάποια γιατί φοβόμαστε τα κρεμώδη concealers στην πολύ λιπαρή επιδερμίδα μας. Να μας κάνεις demo και review! Είναι εξαιρετικά βοηθητικά! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...