Η H&M KIDS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ ANGELA MCKAY

 Για άλλη μία φορά, η H&M συνεργάστηκε με μια ανεξάρτητη σχεδιάστρια μοτίβων, για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή και βιώσιμη capsule συλλογή παιδικών ρούχων, η οποία αποτελεί επίσης την πιο βιώσιμη συνεργασία της H&M Kids μέχρι σήμερα, με το οργανικό βαμβάκι, τα ανακυκλωμένα υλικά και την οικολογική βισκόζη να πρωταγωνιστούν σε κάθε κομμάτι της συλλογής. Η συλλογή για την Άνοιξη 2021, που περιλαμβάνει μοναδικές αναπαραστάσεις εξοχικών κήπων και υπέροχων εκτάσεων με τροπικά δάση, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εικονογράφο Angela Mckay, ιδρύτρια του Ohkii Studio. 


Η Mckay, που έχει έντονη αίσθηση των χρωμάτων και των ευφάνταστων λεπτομερειών, ζωγράφισε ή χρωμάτισε αρχικά με το χέρι τα λουλούδια, τις πεταλούδες, τα τροπικά φυλλώματα, τις τίγρεις που γρυλίζουν και τους ήρεμους βραδύποδες, και στη συνέχεια τα σχέδια τυπώθηκαν πάνω σε μια σειρά ρούχων, μαγιό, εσώρουχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Η συλλογή Angela Mckay x H&M θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Μαρτίου στα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online στο hm.com.

Οι πλούσιες και προσεγμένες εικονογραφήσεις της Angela Mckay εμφανίζονται πάνω σε μπουφάν, φορέματα, φούστες, ολόσωμες φόρμες, φούτερ με κουκούλα, μπλουζάκια, κολάν και σορτς. Τη συλλογή συμπληρώνουν μαγιό, εσώρουχα και πιτζάμες, καθώς και παπούτσια, μαντήλια, κάλτσες και καπέλα. Με μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει εντυπωσιακό ροζ, πράσινο του φασκόμηλου, ηλιόλουστο κίτρινο, χλοερό πράσινο, μπλε του ωκεανού και μαύρο, η συλλογή είναι σαν ένα ερωτικό γράμμα στην πανέμορφη εξοχή. Επιπλέον, αποτελεί άλλο ένα βήμα προς τον στόχο της H&M να χρησιμοποιεί 100% οργανικά, ανακυκλωμένα ή βιώσιμης προέλευσης υλικά έως το 2030.

«Εμπνέομαι συνεχώς από τον συναρπαστικό φυσικό κόσμο, αλλά και από τα περιπετειώδη ταξίδια στο εξωτερικό, τα παραδοσιακά παραμύθια ή ακόμα και τα μυθιστορήματα μυστηρίου. Πιστεύω ότι η χειροποίητη ποιότητα των εικονογραφήσεών μου αναδεικνύεται πραγματικά σε αυτή τη συνεργασία με την H&M, και θα ενθουσιαστώ εάν τα παιδιά αισθανθούν χαρά και χαμογελάσουν φορώντας ένα από τα κομμάτια μου», λέει η Angela Mckay, εικονογράφος και ιδρύτρια του Ohkii Studio.

«Οι εικονογραφήσεις της Angela Mckay είναι πραγματικά εντυπωσιακές και εκφραστικές. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα ενθουσιαστούν από τους κήπους και τα τροπικά δάση και θα λατρέψουν τις χαρούμενες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την πορεία ανεξάρτητων σχεδιαστών μοτίβων από όλο τον κόσμο και που αυτή είναι η πιο βιώσιμη συνεργασία της H&M Kids μέχρι σήμερα, αποδεικνύοντας τις αυξανόμενες προσπάθειες που καταβάλλει η H&M στο θέμα της βιωσιμότητας», λέει η Sofia Löfstedt, Επικεφαλής Σχεδίασης Παιδικών Ρούχων στην H&aM.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...