Η MAC έβαλε -50% κι εγώ αποφάσισα να ξεδώσω

Από την ώρα που είδα ότι η MAC έβαλε εκπτώσεις -50%  είπα να επωφεληθώ και να αποκτήσω μερικά πολυπόθητα προϊόντα που ζαχάρωνα. Μάλιστα, επειδή στο επίσημο site της εταιρείας η πούδρα που ήθελα εξαντλήθηκε, ανακάλυψα με ευχαρίστηση ότι και στο Attica και σε άλλα site καταστημάτων που διαθέτουν MAC, πχ Galerie De beaute , έχουν σε προσφορά τα MAC πάλι -50%.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα είχα παραγγείλει τρία κραγιόν από την εταιρεία, καθώς είχε μια σχετικά καλή προσφορά, όμως τώρα στο -50% είναι σχεδόν ξεπούλημα

-50% & Δωρεάν Μεταφορικά!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ήρθαν στα χέρια μου τρία κραγιόν, Το Give me fever από την σειρά love me lipstick, το Lasting passion και το velvet punch από τα powder kiss.

Σήμερα, με - 50% έβαλα στο καλάθι μου τα παρακάτω:
Την πούδρα MINERALIZE SKINFINISH NATURAL 

Επίσης, να πω ότι τρέχουν προσφορές και σε προϊόντα άλλων εταιρειών, όπως Clinique όπου βρήκα το TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM σε μισή τιμή, το SUPERSTAY MATTE INK LIQUID LIPSTICK της MAYBELLINE με κάτι λιγότερο από 7€ και δύο foundation της NYX το CAN'T STOP WON'T STOP FULL COVERAGE FOUNDATION και το BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION που ήθελα από καιρό να δοκιμάσω και δεν τα είχα πάρει και τώρα τα βρήκα -20%.

Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες για να διαλέξετε τα δικά σας αποκτήματα, γιατί πιστεύω ότι οι εκπτώσεις αξίζουν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Αναμένω να μου πείτε τι πήρατε εσείς λοιπόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...