Ξανά μαζί - Ιστορίες Κορωνοϊού μιας εγκλωβισμένης ινφλουένσα

Και να 'μαστε πάλι εδώ μετά από πολύ καιρό. Σας έλειψα; Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν μια πανδημία για να μπω στην διαδικασία να γράψω πάλι στο αγαπημένο μου Blog, στο δικό μου blog.

hello again

Έχω τόσα πολλά να γράψω και να μιλήσω, ωστόσο σε αντίθεση με πολλούς ο χρόνος μου ήταν και συνεχίζει να είναι περιορισμένος. Για αυτό και απέχω πολύ καιρό από το συγκεκριμένο Blog και για όσες με παρακολουθείτε γράφω μόνο στην άλλη μου αγάπη, το edityourlifemag.gr.
hello again

Τώρα, η πανδημία με βρήκε στο σπίτι κλεισμένη, να ασχολούμαι με διάφορες εκκρεμότητες που είχα αφήσει καθώς και με μερική εργασία από το σπίτι, ειδικά για πράγματα που δεν μπορούσα να αφήσω απλά έτσι ξεκρέμαστα.
quarantined content

Δυστυχώς, η πανδημία με κράτησε μακριά από τους αγαπημένους μου ανθρώπους χωρίς να μπορώ να είμαι κοντά τους στις καλές ή κακές στιγμές που βιώσαμε μέσα σε αυτό το διάστημα.

quarantined content

Όπως όλοι, θέλησα να ξεδώσω τις ώρες που είχα ελεύθερες με ταινίες, βιβλία και πολύ ύπνο.. Έκανα μέχρι και Tik Tok , που πιστέψτε με δεν με ενδιέφερε καθόλου, αλλά έχω κολλήσει και πραγματικά περνάω πολύ όμορφα φτιάχνοντας βιντεάκια και εκεί.
quarantined content

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το πιο σημαντικό στην ζωή είναι να γελάμε και εν μέσω της πανδημίας είναι ίσως το καλύτερο φάρμακο για όλους. Όσες με ακολουθείτε στο instagram ίσως να το έχετε διαβάσει και δει από τις τελευταίες μου φωτογραφίες που όλο και πιο συχνά ανεβάζω χιουμοριστικές "Ιστορίες Κορωνοϊού μιας εγκλωβισμένης Ινφλουένσα".
quarantined content

Σας περιμένω λοιπόν στο Tik Tok και στο Instagram για να περάσουμε με χαμόγελο το υπόλοιπο της καραντίνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...