17 φθινοπωρινά κομμάτια που θέλω να αγοράσω τώρα

Άργησα λίγο να μπω σε φθινοπωρινό mood αλλά φταίει κι ο καιρός που δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει. Μάλλον περίμενε την φθινοπωρινή ισημερία. Ήδη όμως έχω βρει μερικά κομμάτια που έχω πεισθεί ότι χρειάζομαι για να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου φέτος το φθινόπωρο. Πάμε να τα δούμε μαζί.


17 φθινοπωρινά κομμάτια που θέλω να αγοράσω τώρα

dress parabita
Το φθινόπωρο θέλω να φορέσω φορέματα και να τα συνδυάσω με τα αγαπημένα μου μποτάκια. Επειδή ακόμα δεν έχει κρύο αλλά δεν έχει ακριβώς και ζέστη, τα φορέματα είναι αυτά που ιδανικά συνδυάζονται καλύτερα το φθινόπωρο για να σε βγάλουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως αυτό το Parabita εμπριμέ maxi φόρεμα σε στιλ πουκάμισου από βισκόζη. Είναι μακρυμάνικο με γιακά και ζώνη στη μέση για τέλεια εφαρμογή. Συνδυάζεται τέλεια με μποτάκια και δερμάτινο μπουφάν.

Φόρεμα maxi εμπριμέ σεμιζιέ από την Parabita


 Αγαπώ τα κρουαζέ φορέματα γιατί κολακεύουν την σιλουέτα και αναδεικνύουν τις καμπύλες μιας γυναίκας. Στο συγκεκριμένο φόρεμα λάτρεψα το ότι μπόρεσα να αλλάξω ένα φόρεμα σε ένα φθινοπωρινό duster μαντό ιδανικό για κάθε μέρα και να δώσω ένα τελείως διαφορετικό στυλ στο ντύσιμο μου.


Εμπριμέ κρουαζέ φόρεμα από την Parabita


Miss NV φλατ μποτάκια γαλότσες από καουτσούκ.



Miss NV μποτάκια από συνθετικό δέρμα με κροκό τύπωμα και μεσαίο block τακούνι

Γιατί το κροκό θα φορεθεί πολύ φέτος και είναι ένα από τα prints που λατρεύω. 


Πλεκτή έθνικ ζακέτα

Πλεκτή έθνικ ζακέτα

Με απαλή πλέξη με βισκόζη & έθνικ μοτίβα, χωρίς κούμπωμα και με φαρδύ μανίκι. Βρείτε την έθνικ ζακέτα του φθινοπώρου στην ΜΑΤ.

Sneakers - Designed by Mairiboo 




Miss NV φλατ μποτάκια γαλότσες από καουτσούκ.

Τα Rain booties του φθινοπώρου .

Mat fashion dress

Φόρεμα εμπριμέ με βολάν

Τα statement κομμάτια της νέας σεζόν είναι έντονα, τολμηρά και μας θυμίζουν κάτι από τα 70s. Η νέα τάση για το φετινό φθινόπωρο είναι τα patchwork ρούχα, που αποτελούνται από πολλά διαφορετικά κομμάτια υφάσματος που συνθέτουν ένα έντονο αλλά αρμονικό αποτέλεσμα. Με πανάλαφρη σατέν υφή, εμπριμέ σχέδιο, V-λαιμόκοψη, μανίκι 3/4 με βολάν και τελείωμα με βολάν, αυτό το μακρύ εμπριμέ φόρεμα από την MAT το αγάπησα αμέσως μόλις το είδα. 

Εμπριμέ σεμιζιέ φόρεμα Mat fashion

Εμπριμέ σεμιζιέ φόρεμα Mat fashion

 Σε ασπρόμαυρο σχέδιο με κλασικό γιακά πουκαμίσου και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ. Με μακρύ μανίκι και δέσιμο στη μέση, είναι το απόλυτο φόρεμα για φθινοπωρινά Office looks.

Midi μαντό τύπου chanel, χωρίς κούμπωμα. Μακρυμάνικο, φοδραρισμένο και διαθέτει τσέπες. Φορέστε αυτό το statement κομμάτι από το πρωί μέχρι το βράδυ και δημιουργήστε εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

Μαντό Parabita τύπου chanel



Ασύμμετρο γιλέκο

Το ασύμμετρο αυτό γιλέκο από την Mat fashion δίνει ένα πιο ανδρόγυνο στυλ. Έχει εσωτερική επένδυση από συνθετική γούνα, δεν έχει κούμπωμα ενώ έχει ασύμμετρο τελείωμα με ραφές.

ASOS DESIGN Curve longline textured coat with mixed buttons in stone

Το καμηλό oversized παλτό θα είναι πάντα στην μόδα και είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει το φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο look μας. 


ASOS DESIGN bonded shopper τσάντα με όψη φιδιού με έξτρα θήκη για tablet 

ASOS DESIGN bonded shopper bag with removable tablet case

fall outfits
Τίποτα δεν είναι πιο άνετο από το αγαπημένο σου τζιν το φθινόπωρο. Συνδυασμένο με πουλόβερ λεπτό και άνετα sneakers είναι ότι πρέπει για την εποχή και για μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς.

Παντελόνι denim slim fit Και Καρό πουκάμισο με lurex

leopard faux fur

Τα animal prints συνεχίζουν να είναι στη μόδα και το φθινόπωρο. Αυτή τη γούνα όταν την πρωτοείδα σε κατάστημα Parabita την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. 

Λεοπάρ γούνα από την Parabita



fall outfits

Σημασία έχει να αισθάνεσαι όμορφη στα ρούχα που φοράς. Για αυτό και το να βάλεις το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι με μια εμπριμέ μπλούζα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. 

Παντελόνι με φερμουάρ λεπτομέρειες και εμπριμέ μπλούζα, όλα Parabita.





Διάβασε επίσης:

1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...