Σεμινάριο Ομορφιάς Seventeen - η Εμπειρία μου!

 Χθες είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ σε ένα από τα σεμινάρια ομορφιάς της Seventeen . Ήθελα από καιρό να παρακολουθήσω ένα, έτσι πριν από μερικές εβδομάδες μπήκα στην ιστοσελίδα της εταιρείας και  συμπλήρωσα την σχετική αίτηση
Seventeen Cosmetics makeup seminar

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου όταν την περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα email όπου με ενημέρωνε ότι ένα σεμινάριο ομορφιάς θα πραγματοποιούνταν στην Αθήνα στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Πήρα αμέσως τηλέφωνο και έκλεισα θέση για το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014.
Seventeen Cosmetics makeup seminar Ο χώρος πολύ προσεκτικά επιλεγμένος, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα. Αν και βροχερή ημέρα, εγώ ένιωθα λες και είχε λιακάδα. Μην με παρεξηγείτε, απλά κάνω σαν παιδί όταν πρόκειται να παίξω με τα "παιχνίδια" μου. Από την αγωνία μου δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό, μιας και έπαιξαν και το ρόλο τους τα αστραπόβροντα απο την καταιγίδα. Έφυγα τόσο βιαστικά από το σπίτι που έφαγα μόλις μισό γιαούρτι (για μένα μιλάμε τώρα, καταλαβαίνετε) και δεν ήπια ούτε μια γουλιά καφέ, από τον φόβο μην αργήσω.
Seventeen Cosmetics makeup seminar


Όταν έφτασα στον χώρο ήμαστε πολύ λίγα κορίτσια. Κάθισα σε μια θέση στην άκρη και έβαλα ένα καφέ , γιατί  καλός ο ενθουσιασμός αλλά λίγη καφεΐνη το πρωί χρειάζεται για να ανοίξει το μάτι. Μπροστά μου με περίμεναν τα "σύνεργα" της ομορφιάς, ότι θα με βοηθούσε να μάθω ότι θα μας έλεγε η δασκάλα μας, η κυρία Τσάκουμα, σε αυτό το σεμινάριο. 


Ένας καθρέπτης, σφουγγαράκια, πινέλα, μπατονέτες και φυσικά κραγιόν, σκιές και ρουζ. Όλα αυτά πάνω από τον τελευταίο κατάλογο της Seventeen. Μέχρι να αρχίσουμε έριξα μια γρήγορη ματιά στα  "παιχνίδια" της ημέρας. Μπροστά μου είχα ίσως μια από τις ωραιότερες αποχρώσεις κραγιόν της σεζόν. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά καλύτερα να σας πω τι ακριβώς κάναμε. Σύντομα ήρθαν και οι καθυστερημένες (λόγω καιρού) κοπέλες. Η δασκάλα μας, μας σημείωσε τι προϊόντα θα μας ταίριαζαν καλύτερα με βάσει την επιδερμίδα και τα χρώματα μας και έτσι χωρίς να το καταλάβω ξεκινήσαμε.


Το πρώτο μέρος ήταν αφιερωμένο στην περιποίηση. Πως να ξεβαφτούμε σωστά, ξεκινώντας πρώτα από τα μάτια και συνεχίζοντας στο πρόσωπο. Στην συνέχεια μιλήσαμε για την απολέπιση, όπου δοκιμάσαμε ένα απίστευτο προϊόν της Seventeen , την κρέμα απολέπισης με Χοχόμπα, Αloe Vera gel, εκχυλίσματα καλέντουλας, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού. Με ελάχιστη ποσότητα, απολεπίσαμε όλο το πρόσωπο και το κυριότερο μάθαμε πως να το κάνουμε σωστά. Μετά την τόνωση του προσώπου σειρά είχε η ενυδάτωση. μου άρεσε πάρα πολύ η κρέμα ματιών της εταιρίας. Περιέχει φυτικά ceramides, Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνες Α+Ε και αντηλιακά φίλτρα προστασίας και το καλύτερο ; Είναι 25 ml, δηλαδή 10ml περισσότερο από τις περισσότερες κρέμες ματιών στην αγορά. Με εξέπληξε θετικά η ενυδατική κρέμα H2O Hydra Care (Oily/Mixed skin)για μικτές λιπαρές επιδερμίδες που δοκίμασα . Περιέχει βιταμίνη Ε, Προβιταμίνη Β5 και Βασικά Μεταλλικά στοιχεία, S.P.F. για προστασία από τον ήλιο.Συνδυάζει τη δύναμη της ενυδάτωσης με την απαλότητα μιας κρέμας και τη δροσιά ενός gel και το κυριότερο, αποτελεί την Ιδανική βάση για το make – up.

Μετά την περιποίησης σειρά είχε το μακιγιάζ. Μάθαμε πως να απλώνουμε σωστά την βάση με την χρήση του ειδικού σφουγγαριού που μας δώσανε εκεί. Στην συνέχεια βάλαμε concealer και συνεχίσαμε με την εφαρμογή της πούδρας. Στο μάθημα της ημέρας τον σημαντικότερο ρόλο τον έπαιξε η γωνία. Μάθαμε πως να τοποθετούμε σωστά την σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού και να την σβήνουμε σταδιακά δημιουργώντας ένα εφέ "βάθους" στο μακιγιάζ των ματιών μας. Το μολύβι ματιών Supersmooth Waterproof eyeliner που δοκίμασα πάντως μπήκε αυτόματα στην wish list Μου και σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Βουτυρένιο, απλώνεται ομοιόμορφα , ενώ έχει απίστευτη διάρκεια χωρίς να ενοχλεί ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια. Το μόνο μείον που έχω να πω και είναι περισσότερο παράκληση στην εταιρεία, είναι ότι χρησιμοποιούν τις ίδιες μάσκαρα σε όλα τα σεμινάρια με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρη για το τι μικρόβια μπορεί να μεταφέρονται. Θα ήθελα να παρακαλέσω την Seventeen Λοιπόν , αν είναι εφικτό , στα επόμενα σεμινάρια που θα διοργανωθούν , να έχει μιας χρήσης ειδικά βουρτσάκια μάσκαρα. 

Ο βασικός όμως πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν το κραγιόν. Από την matte lasting lipstick σειρά χρησιμοποίησα το No 12, λες και το ήξερα από την πρώτη στιγμή που κάθισα μπροστά του ότι αυτό το κραγόν θα γινόταν δικό μου. Με απίστευτα απαλή εφαρμογή, ματ αποτέλεσμα, ομοιόμορφο σταθερό χρώμα και δείκτη SPF 15, αμέσως μόλις τελείωσε το σεμινάριο πήγα στο Hondos Center και το αγόρασα. Θα το δείτε σε επόμενο haul video Που θα ανεβάσω.

Seventeen Cosmetics makeup seminar

Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά - όπως μου είπε και η δασκάλα μου- αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια φωτογραφία με το μακιγιάζ της ημέρας... αλλά τράβηξα βιντεάκι αργότερα στο σπίτι , οπότε σε κάποιο απο τα επόμενα βίντεο που θα ανέβουν θα με δείτε σίγουρα. 

Εσείς , έχετε πάει σε σεμινάριο ομορφιάς της Seventeen; Πως σας φάνηκε; Τι μάθατε; Τι σας έμεινε από την όλη εμπειρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...