Meet & Greet στην Γλυφάδα Make-A-Wish with GLOV


Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι την Τρίτη στις 20 Δεκεμβρίου 2016 θα βρίσκομαι στο Hondos Center της Γλυφάδας, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, παρέα με την Βίκυ από το Vicky's Style και με δύο υπέροχες Bloggers ως special guests. Την Αλεξάνδρα από το Study About Fashion και την Ελεάννα από το El's Escapes.
meet n greet the km projects


Σε προσκαλώ λοιπόν την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 στο κατάστημα Hondos Center στην Γλυφάδα για να γνωρίσεις από κοντά και να υποστηρίξεις το έργο του Make-A-Wish μαζί με την Glov. 

el's escapesΈνα δώρο αγάπης, ένα νεσεσέρ ομορφιάς, μια πρωτοβουλία δύο Eλληνίδων blogger, της Βίκυς Στούκη Vicky’s Style (www.vickysstyle.com) και της Κατερίνας Μαργαριτοπούλου The KM Projects (www.thekmprojects.gr), με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιήσουν τις πιο βαθιές ευχές παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Me κάθε αγορά προσφέρονται 2€ στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make-A-Wish. 
Study about fashion
Guest Bloggers:
• Ελεάννα Γιαννοπούλου από το Blog El’s Escapes www.elsescapes.com
• Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδου από το Blog Study About Fashion www.studyaboutfashion.com
Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 2, Γλυφάδα








Σας περιμένουμε όλες στο meet n greet στα Hondos Center Γλυφάδας στις 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Και για όσες αγοράσουν εκείνη την ημέρα το νεσεσέρ Glov για το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα Glov Comfort .
glov comfort


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...