Ζώντας (σ)την κρίση! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ -WWW.Beautyjoint.com

Έχω επανειλημμένα γράψει (και πει) ότι δεν είμαι beauty blogger. Ύστερα όμως από την προτροπή και της Beauty Blogger Artemis (http://beautywithartemi.blogspot.com/) αποφάσισα λίγο να ενδώσω στον πειρασμό και παρήγγειλα κάποια καλλυντικά από το www.beautyjoint.com. Η αλήθεια είναι ότι πριν λίγες μέρες έκανα μια καλή εκκαθάριση και πέταξα κάποια καλλυντικά που είχαν παλιώσει πάρα πολύ. Έτσι μου ήταν πολύ εύκολο να ενδώσω.... Και τα παρήγγειλα...

Εδώ μια μικρή φωτογραφία από το online shopping orgy μου:




Το καλό είναι ότι δεν πλήρωσα πάρα πολλά. Το site είναι πολύ φθηνό (Ενδεικτικά αναφέρω τιμές: κραγιόν $1,30, μάσκαρα KLEANCOLOR $,99, JORDANA eye primer $1,99, NYX μανώ $2,25) και η εξυπηρέτηση είναι άμεση. Τα καλυντικά ήρθαν σε μια βδομάδα από την Αμερική και Το China Glaze Fast Forward έχει πολύ καλές κριτικές από την φίλη μου την Αφροδίτη... Το ρουζ της Milani baked blush σε απόχρωση Rose d'oro έχει γενικά πολύ καλές κριτικές.. Αλλά ας αφήσω την αξιολόγηση στους ειδικούς. Εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένη ειδικά με τα μανώ, το ρουζ της Milani και τα κραγιόν!!!!!!
Επίσης, δέχονται Paypal!

Επειδή πρέπει και να διασκεδάζουμε ζώντας (σ)την κρίση!

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST...... Περιμένω τα σχόλια σας!!! και τις ιδέες σας για να οργανωθούμε

1 σχόλιο:

  1. Με γεια σου ολα!!
    Ειμαι κακη επιρροη ε? lol
    Περιμενω να δω κ τα αλλα :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...