BEAUTY TAG

Το συγκεκριμένο TAG μου το έκανε η Ειρήνη από το Dream of Beauty και η  Χαρά από το Beauty and Art. Τις ευχαριστώ πάρα πολύ και τις δύο και πάω να απαντήσω στις ερωτήσεις αμέσως...



1)  Τι θεωρείτε πραγματική ομορφιά;

Μεγάλη κουβέντα πραγματικά! Ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να πει τι είναι η πραγματική ομορφιά; Κάποτε επιστήμονες μαζεύτηκαν και προσπάθησαν με την βοήθεια υπολογιστή και μαθηματικών να βρούνε την αληθινή ομορφιά. Το αποτέλεσμα μόνο όμορφο δεν ήταν. Θα έλεγα ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει πάντα από μέσα. Η εσωτερική μας ομορφιά είναι αυτή που μας κάνει να είμαστε όμορφες και απέξω και σίγουρα η εξωτερική ομορφιά δεν αξίζει δίφραγκο χωρίς την εσωτερική. Τι να το κάνω αν είναι καλλονή μια γυναίκα αν είναι η Cruella Deville. Μου κάνει λίγο το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ ένα πράγμα. Όχι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και είναι εκεί σε όλες τις ηλικίες.

2)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία όσον αφορά τα κραγιόν;

Μου αρέσουν πολύ τα κραγιόν της YSL αλλά αγαπώ πολύ και τα κραγιόν της Jordana από τα οποία έχω πάρα πολλά. 

3)  Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών όσον αφορά τα foundation και τις πούδρες;

Για χρόνια ολόκληρα λάτρευα το foundation της Neutrogena, ώσπου σταμάτησα να το βρίσκω εύκολα στην Ελλάδα και σταμάτησα να το ψάχνω πολύ. Κατόπιν δοκίμασα αρκετά αλλά δεν με ικανοποιούσαν πολύ. Έτσι, επειδή δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, φορούσα μόνο πούδρα λοιπόν. Όσον αφορά την πούδρα επίσης ήταν για χρόνια αγαπημένη μου η Neutrogena και μάλιστα σε μια πρόσφατη επίσκεψη στην μαμά μου βρήκα μια ξεχασμένη στο συρτάρι από παλιά :Ρ. Επειδή όμως δεν την έβρισκα και αυτή εύκολα για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα, στράφηκα σε άλλες. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ της Wet n Wild η οποία είναι ελαφριά και ότι πρέπει για το μικτό μου δέρμα μιας και μου δίνει την ματ όψη που εγώ χρειάζομαι.

4)  Ποιον τρόπο ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείτε;

Πάντα χρησιμοποιούσα πρώτα γαλάκτωμα, το οποίο άπλωνα στο πρόσωπο μου με κυκλικές κινήσεις και το καθάριζα με βαμβάκι και κατόπιν χρησιμοποιώ ένα αφρώδες Gel. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ όμως το συνδυασμό ροδόνερου με αμυγδαλέλαιο που μου έμαθε η Νατάσα και μετά  ένα Gel Καθαρισμού με τεϊόδεντρο από την Oriflame. 

5)  Τι υπάρχει στην τσάντα σας μαζί σας από καλλυντικό προϊόν; Υπάρχει κάτι που δεν αποχωρίζεστε;

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην τσάντα μου υπάρχουν (προσοχή στον πληθυντικό παρακαλώ) πάντα προϊόντα για τα χείλη. Για να σας δώσω να καταλάβετε αυτή την στιγμή κοιτώντας την τσάντα μου έχω ένα lip gloss, 2 κραγιόν (1 jordana & 1 της Baolishi) και ένα tender care Πολυχρηστικό Balm της oriflame. Επίσης, έχω ένα αρωματάκι κι ένα στικ ματιών, και τα δύο της Oriflame.

6)  Είναι περασμένα μεσάνυχτα, είστε ξενυχτισμένες και νυσταγμένες, θα αφιερώσετε χρόνο στο ντεμακιγιάζ σας;

Σίγουρα εκτός και αν είμαι όντως κομμάτια και με σέρνουν (πράγμα που έχει να συμβεί χρόνια βέβαια). Είμαι τόσο υπερβολική με το ντεμακιγιάζ, που όχι μόνο θα ξεβαφτώ αλλά αν έχω πάει σε χώρο που υπάρχει πολύς καπνός και νιώθω ότι μυρίζω τσιγαρίλα, θα μπω και θα κάνω και ένα ντουζάκι. Πλάκα πλάκα, δοκιμάστε το! Θα δείτε ότι θα κοιμηθείτε πολύ καλύτερα και θα ξυπνήσετε χωρίς hang over (ή τουλάχιστον με πιο ήπια συμπτώματα)

7)  Αγαπημένο βερνίκι νυχιών αυτή τη σεζόν;

Έχω δυο τρία η αλήθεια είναι, όλα σκούρα σε χρώμα.Αν είναι να ξεχωρίσω ένα θα πω το 127 της Lovie σε σκούρα πράσινη απόχρωση.... άντε και το Stuck on you της Essence!

8)  Τι σας αρέσει να τονίζετε πάνω σας; Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο;

Είναι ανάλογα με την διάθεση μου. Άλλοτε τα μάτια, άλλοτε τα χείλη. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, θα πω .. για τον χειμώνα τα χείλη που μου αρέσουν να είναι έντονα και πιο σκούρα τολμώντας να τα βάφω σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας. Το καλοκαίρι τονίζω τα μάτια και διαλέγω πιο Nude χείλη. Και πάλι όμως δεν είναι κανόνας, και πάντα πάω ανάλογα με την διάθεση. Τώρα, δεν έχω κάτι από τα δύο που να θεωρώ  το πιο δυνατό μου  σημείο. Ίσως επειδή πιστεύω ότι δεν έχω και τόσο μεγάλα χείλη, πιστεύω ότι τα μάτια μου είναι το πιο δυνατό.

9) Συμπληρώστε την φράση... "Μακιγιάζ για μένα σημαίνει ....";

Η τέχνη της μεταμφίεσης και το όπλο κάθε γυναίκας !!!!!

10)  Ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια... ομορφιά ή ανασφάλεια;

Θα δανειστώ τα λόγια ενός αγαπημένου συγγραφέα...

"Πολύ μακιγιάζ και λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα."

Όσκαρ Ουάιλντ


Αυτές ήταν οι απαντήσεις μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τα κορίτσια που με κάνανε TAG. Με την σειρά μου TAGάρω τις:
  •  http://makeupbynatashav.blogspot.gr/
  • http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/
  • http://ffffamilyfashionfood.blogspot.gr/
  • http://maggiedeppetf.blogspot.gr/
  • http://caramelandcandles.blogspot.gr/
  • http://missmadden923.blogspot.gr/
  • http://kallismakeuphouse.blogspot.gr/
  • http://marilliaschoice-itsallaboutbeauty.blogspot.gr/
  • και όποια άλλη θέλει να το κάνει




9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις λέω να το κάνω κι εγώ! φιλιά Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα tag ειναι πραγματικα πολυ χρησιμα! Σε ενημερωνω πως σου εστειλα ενα βραβειο!!! Θα το βρεις εδω: melinadale.blogspot.gr <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thangs gia to Tag.. to eixa kanei palia alla afou me tagares tha to xana anartisw... xaxaxaxa filia. by the way wraies apantiseis... :) Auto to vivlio exei exupna apofthegmata..

      Διαγραφή
  3. Το quote στο 10 είναι όλη η αξία του tag :) Σ'ευχαριστώ κ για το link, Κατερίνα μου :D
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ για το tag! με είχαν κάνει κάποιες κοπέλες κ το απάντησα στις 5 Ιανουαρίου, αλλά πριν λίγο έβαλα κ το δικό σου όνομα δίπλα στις κοπέλες αυτές.... αν θες να το δεις http://marilialovesmakeup.blogspot.gr/ το 2ο post.... φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραιες απαντήσεις! Το εκανα κ εγω αυτο το tag! Αν θες ριξε μια ματια http://taniatso.blogspot.gr/2013/01/tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικά πόσο σωστή είναι η τελευταία φράση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...