ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ.... Οι πρώτες εντυπώσεις

Αποφάσισα να κάνω ένα post Με κάποια δειγματάκια που έχω δοκιμάσει , για να σας πω την γνώμη  μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κανείς να έχει ολοκληρωμένη άποψη για ένα προϊόν από ένα δείγμα. Το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι οι πρώτες εντυπώσεις που του αφήνει. Αν είμαστε τυχερές, μπορεί να μας εντυπωσιάσει και να το αγοράσουμε ή να σκεφτούμε να το αγοράσουμε. Άλλες φορές, απλά θα το κρατήσουμε μέχρι να πάμε κάποιο διήμερο ταξιδάκι και δεν θα θέλουμε να κουβαλάμε πάνω μας πολλά πράγματα. Αυτή είναι και η λύση ανάγκης, καθώς δεν επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο τι κάνει το προϊόν αλλά περισσότερο θέλουμε να μας καλύψει μια ανάγκη περιστασιακή. Σε κάθε περίπτωση αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις από τα δειγματάκια που έπεσαν στα χέρια μου:

Το primer των Sephora, ήταν μπορώ να πω αποκάλυψη για μένα. Αναζητώντας το τέλειο οικονομικό Primer εδώ και καιρό, δεν έβλεπα κάτι που ήταν ακριβώς μπροστά στη μύτη μου. Το Primer από τα Sephora με ενθουσίασε αμέσως. Έχω μικτό δέρμα και η περιττή λιπαρότητα στην ζώνη Τ πολλές φορές ενισχύει την ανάγκη για Primer Καθώς χρειάζομαι κάτι για να μειώσει την γυαλάδα, τους πόρους και να δώσει διάρκεια στο foundation. Είναι και το μόνο που αγόρασα άμεσα μετά την δοκιμή που του έκανα. Είχα δύο δειγματάκια, έκανα περίπου 4 εφαρμογές και με την πρώτη ευκαιρία το αγόρασα:) Θα έχετε δει πιθανότατα το Haul video Μου στο YouTube! Αν όχι μπορείτε να το δείτε εδώ.



Ίσως από τους καλύτερους ορούς που έχω δοκιμάσει ποτέ. Δυστυχώς η τιμή του είναι απαγορευτική για μένα την δεδομένη στιγμή. Ίσως στο μέλλον, ίσως σε προσφορά. Ίσως....

Σίγουρα βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και αυτό το βλέπεις άμεσα σχεδόν. Δεν μπόρεσα όμως να δω αν θα είχε διάρκεια γιατί οι εφαρμογές ήταν πολύ λίγες.

Αν έχει πέσει στην αντίληψη σας αυτή η μάρκα άμεσης πώλησης καλλυντικών σίγουρα θα την θυμηθείτε. Αναφέρομαι στην εταιρία καλλυντικών Forever ή αλλιώς ALOEVERA. Πληροφορίες για την εταιρεία αυτή μπορείτε να βρείτε εδώ. Το συγκεκριμένο δείγμα είναι από την ενυδατική κρέμα με αλόη, κολλαγόνο και ελαστίνη. Για κανονικά, μικτά και ξηρά δέρματα. (λίγο απ' όλα δηλαδή μου ακούγεται). Καταπολεμάει την αίσθηση ξηρότητας διατηρώντας την ισορροπία του PH του δέρματος. Ιδανική για το πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια. Από το λίγο που δοκίμασα θα έβαζα στα υπέρ την καλή ενυδάτωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ από ξηρές επιδερμίδες (μόνο), στα κατά το άρωμα που προσωπικά εμένα δεν μου άρεσε. Στα κατά θα βάλω όμως και την τιμή που γενικά είναι αρκετά έως υπερβολικά τσιμπημένη για τα προϊόντα της εταιρείας αυτής. Με αυτά τα χρήματα, αγοράζεις καλύτερη από το φαρμακείο (και χωρίς parabens γιατί αυτή έχει Parabens) .





Το συγκεκριμένο λαδάκι της Elvive το έχετε δει σχεδόν παντού. Εγώ επειδή έχω άλλα προϊόντα ίδιας φιλοσοφίας και πολύ καλά στην αποτελεσματικότητα τους, δεν είχα σκεφτεί να το αγοράσω. Ωστόσο δοκίμασα το δείγμα και έμεινα κατενθουσιασμένη. Πολύ καλό και για πριν το λούσιμο και για μετά σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Σίγουρα το έχω στα υπόψη μου μόλις μου τελειώσουν αυτά που χρησιμοποιώ τώρα.








Η ενυδατική κρέμα προσώπου της Eviol έπεσε στα χέρια μου από ένα φαρμακείο. Την δοκίμασα, αλλά δυστυχώς ήταν από τα δείγματα που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από την λίγη εφαρμογή. Σίγουρα δεν μου άρεσε η μυρωδιά (το οποίο είναι πολύ υποκειμενικό και το καταλαβαίνουμε όλοι). Επίσης θα ήθελα να έχει αντιηλιακή προστασία υψηλή. Τίποτε όμως περισσότερο δεν μπορώ να πω για αυτή.








Από το φαρμακείο πήρα να δοκιμάσω και κάποια δειγματάκια της KLORANE. Μου έδωσαν αυτό το σαμπουάν με κόκκινο θυμάρι Ισπανίας κατά της πιτυρίδας  το οποίο έχει πολύ όμορφο άρωμα, αλλά επειδή δεν έχω πιτυρίδα δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε και σαν αποτέλεσμα υφής των μαλλιών μου. Την άλλη φορά θα ζητήσω κάτι για λιπαρά μαλλιά ή για βαμμένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου το έδωσαν πφφφφ (λέτε να έχω πυτιρίδα και να μην το έχω πάρει χαμπάρι; μπααααα)





Το άλλο δειγματάκι της KLORANE αφορούσε αυτό τον ορό για τα μαλλιά, από πάπυρο. Πάααρα πολύ ωραίο προϊόν. Αυτό μάλιστα. Το έβαλα στα μαλλιά μου μετά το λούσιμο για να τους προσφέρει καλύτερη ενυδάτωση και να τους δώσει και ωραίο ελαφρύ άρωμα. Ελέγχει το φριζάρισμα των μαλλιών, τα θρέφει, τα προστατεύει και τους δίνει ένα όμορφο τελείωμα χωρίς να γίνονται πολύ λιπαρά (προσοχή μην βάλετε πολύ ποσότητα γιατί τότε θα λιγδιάσουν -λογικό είναι).


Αυτά λοιπόν από τα δειγματάκια που χρησιμοποίησα τελευταία. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Σας άρεσε κανένα;


 



6 σχόλια:

  1. πολύ ωραία,αν και εγώ πιστεύω πως τα δειγματάκια πάντα είναι καλύτερα από τα κανονικά προιόντα,για να σε ωθούν στο να αγοράζεις!δεν ξέρω αν ισχύει αλλά για κάποιο λόγο το πιστεύω! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φίλη μιου είπε πρόσφατα ότι βάζουν καλύτερα προϊόντα στα δειγματάκια αντί για τα κανονικά προϊόντα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάνουν κάτι τέτοιο, γιατί θα ανέβαζε το κόστος τους αλλά με βάζει σίγουρα σε σκέψεις ;)

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ EVER!TO EXTRA ORDINARY OIL ΜΑΓΙΚΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ:) Εγώ χρησιμοποιώ της Swartzkopf το Repair serum και ένα αργανέλαιο που πήρα από τον Δάφνη. Αλλά σίγουρα αυτό το δειγματάκι της Elvive με κέρδισε.

      Διαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...