ΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλες τις κοπέλες που μου έκαναν κάποιο δώρο, είτε ως νικήτρια καποιου διαγωνισμού είτε ως καλή φίλη. Θα ξεκινήσω πρώτα πρώτα με την αγαπημένη μου Νατάσα, η οποία μου έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά ένα υπέροχο σακουλάκι με καλούδια. Εϊναι όλα αυτά που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία.Δεν είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!



Αναλυτικά, μου έκανε δώρο αυτή την υπέροχη τριπλή παλέτα σκιών από την Glamorous σε γκρι-ροζ αποχρώσεις, την οποία έχω αρχίσει να την λατρεύω και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Επίσης, ένα υπέροχο μολυβάκι για τα μάτια επίσης από την glamorous.










Επίσης, μου έκανε δώρο αυτό το υπέροχο Lip gloss της Glamorous σε ένα σκούρο μπορντώ χρώμα και το κραγιόν της Baolishi #5 το οποίο θεωρείτε και ως ένα καλό dupe του DIVA από την MAC. Τα έχω λατρέψει ήδη.










Επίσης, μια υπέροχη πούδρα σε μια πολύ ζεστή απόχρωση και ένα πολύ όμορφο καθρεφτάκι, το οποίο έχει ήδη βρει την θέση του στην τσάντα μου.









Τέλος, δύο υπέροχα βρενίκια νυχιών (το ένα ήδη το έχω δοκιμάσει όπως βλέπετε στα νύχια μου).










Είναι όλα υπέροχα και την ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!










Επίσης, στο διαγωνισμό που έκανε η γλυκιά Renata στο blog της που είναι το http://egokaiesuomorfesmazi.blogspot.gr/. Τα δωράκια ήταν αυτά τα καταπληκτικά καλούδια. Μια πούδρα από το λατρεμένο για χρόνια άρωμα της Avon, το Soft Musk, μια πολύ ενυδατική κρέμα χεριών επίσης από την AVON και 4 βερνίκια νυχιών  2 της Seventeen και 2 της Ledra από τα οποία τα τρία είναι μεταλικά και το 4ο είναι ίσω από τα πιο όμορφα γαλάζια που έχω δει.


Τέλος, από την Smugnificent και τον διαγωνισμό της στο Youtube κέρδισα αυτή την υπέροχη παλέτα της Catrice, η οποία σαν εταιρεία δεν υπάρχει στην Ελλάδα και είμαι κατενθουσιασμένη. Έχω ήδη ετοιμάσει κάποια tutorial για εσάς στο youtube, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.


 Τις ευχαριστώ πολύ όλες γιατί κάνανε αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο όμορφα και πιο τυχερά!









4 σχόλια:

  1. Παντα τυχερη!!!! Και φυσικα καλοφορετα τα καλουδια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε και πολύ όμορφο το tutorial, περιμένω και άλλα looks :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ όμορφα όλα , to baolishi νο 5 το ψάχνω και εγω , αλλα όταν πήγα στο Τιτά είχε εξαντληθεί , κλάψ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι καλά καρδούλα μου!!! Εύχομαι να τα χαρείς & πάντα τυχερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...