MANI OF THE WEEK



Σήμερα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το βερνίκι της Glamour 207, το οποίο μου το αγόρασε η αγαπημένη μου Νατάσα τα Χριστούγεννα μαζί με άλλα υπέροχα πραγματάκια. Υπόσχομαι σύντομα να κάνω βιντεάκι με όλα τα δώρα που πήρα τα Χριστούγεννα.
Επιστρέφω... το συγκεκριμένο βερνίκι είναι ένα μεταλλικό μπορντώ βουργουνδίας. Απλώνεται πολύ εύκολα και μέχρι στιγμής έχει διαρκέσει 4 μέρες. Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να βγάλω περαιτέρω συμπεράσματα.

Στον παράμεσο θέλησα να κάνω μια τσαχπινιά και χρησιμοποιήσα ένα γκλίτερ nail art No 22, της AMY'S που πήρα από το ΤΙΤΑΝ με ένα ευρώ και το οποίο θα έχετε δει στο βιντεάκι που έκανα με αυτές τις αγορές! Αν όχι μπορείτε να το δείτε εδώ!



Για βάση και top coat χρησιμοποίησα 2 βρενίκια της LA COLORS. Η βάση είναι η Fiber Strong Base coat Και το top coat είναι το Rapid Dry. Το οποίο έχω αρχίσει να λατρεύω τον τελευταίο καιρό. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και χαρίζει γυαλάδα στα νύχια. Επίσης κάνει το μανικιούρ να διαρκεί πάρα πολύ μέχρι και 7-10 μέρες. Πιστέψτε με είναι πολύ αν έχεις καθημερινό πλύσιμο πιάτων ;)






1 σχόλιο:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...