The Foundation Project - Review: Ideal Flawless foundation by Avon


Από την πρώτη φορά που το δοκίμασα ενθουσιάστηκα. Ένα δειγματάκι ήταν αρκετό για να βγάλω τα πρώτα συμπεράσματα και να πειστώ για την ποιότητα αυτού του foundation. Όσες έχουν διαβάσει το παλαιότερο first impressions που είχα γράψει καταλαβαίνουν τι εννοώ, οι υπόλοιπες μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ. Έτσι έτρεξα και το παρήγγειλα γιατί πιστέψτε με δεν έπρεπε να λείπει από την συλλογή μου. Και είχα δίκιο, γιατί είναι τόσο υπέροχο που το λάτρεψα.

Λίγα λόγια για το Ideal Flawless foundation της AVON.
Πρόκειται για ένα foundation που προσφέρει μέτρια ως υψηλή κάλυψη, έχει "πουδρένια" υφή που πραγματικά σε ξετρελένει και είναι πολύ ελαφρύ. Δεν είναι ιδιαίτερα παχύρευστο, ούτε όμως και νερουλό. Έχει την ιδανική σύσταση για να απλώνεται ομοιόμορφα είτε με τα χέρια είτε με πινέλο ή σφουγγαράκι. Βγαίνει σε 16 αποχρώσεις που μπορουν να καλύψουν και την πιο δύσκολη πιστεύω. Το μόνο που έχετε να κάνετε αν δεν είστε σίγουρη για την απόχρωση σας είναι να ζητήσετε δείγμα από την δική σας φίλη - Avon girl. Εγώ το Ideal Flawless το αγόρασα γύρω στα 16€ σε προσφορά αλλά τώρα τρέχει μια ακόμα καλύτερη που είναι στα 13,50€. Ρίξτε μια ματιά στην μπροσούρα πατώντας εδώ.

Η συσκευασία του είναι στα 30ml και έχει μια πολύ πρακτική αντλία, έτσι ώστε να μην λερώνεστε ούτε και να ανησυχείτε για τυχόν περιττή ποσότητα που μπορεί να χυθεί με την ανατροπή. Η αντλία σας προστατεύει να βγάλετε όσο προϊόν χρειάζεται και μόνο. Το μπουκάλι του είναι γυάλινο και πολυτελές και είναι σαν κόσμημα μαζί με τα άλλα καλλυντικά μου. Και το καλύτερο, έχει δείκτη αντηλιακής προστασία SPF15, που είναι ο υψηλότερος δείκτης απ' όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Είναι ιδανικό ακόμα και για το καλοκαίρι αφού είναι ελαφρύ και έχει και έναν ικανοποιητικό δείκτη προστασίας. Ότι πρέπει για όσες δουλεύουν στην πόλη το καλοκαίρι αλλά και αξιόπιστο για μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ACTIVE INGREDIENT: TITANIUM DIOXIDE 2.58%, OTHER INGREDIENTS:
CYCLOPENTASILOXANE ,DIMETHICONE , WATER/EAU , GLYCERIN , ALUMINA , DIMETHICONE CROSSPOLYMER , PEG-10 DIMETHICONE ,SD ALCOHOL 40-B, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER , TOCOPHEROL, PETROLATUM , POLYSILICONE-11 , BORON NITRIDE , CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER , PHENOXYETHANOL , SODIUM CHLORIDE , ALUMINUM HYDROXIDE , CAPRYLYL METHICONE , STEARIC ACID , DISODIUM EDTA , TALC , PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE , TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE , ALUMINUM DIMYRISTATE , DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE , SILICA , DIPROPYLENE GLYCOL , METHICONE , LAURETH-12 , PARFUM/FRAGRANCE , METHYLPARABEN ,  MAY CONTAIN:TITANIUM DIOXIDE/CI 77891, IRON OXIDES, MICA/CI 77019, BISMUTH OXYCHLORIDE/CI 77163


Αναλυτικά:

Στο προηγούμενο review με το δείγμα είχα γράψει ότι με το Primer των Sephora, είχε απίστευτα εύκολη εφαρμογή, απλώθηκε πάρα πολύ εύκολα και ομοιόμορφα. Έχει πουδρένια υφή και τελέιως ματ τελείωμα. Δεν χρειάστηκα πούδρα και μόνο αν εσείς το κρίνετε απαραίτητο πχ σε πολύ λιπαρά πρόσωπα μπορείτε να βάλετε πούδρα από πάνω. Άντεξε γύρω στις 8 ώρες χωρίς λιπαρότητα και μετά ήθελε λίγο πούδρα, προσωπικά στην ζώνη Τ. Γενικά με το συγκεκριμένο Primer ταιριάζει απίστευτα και το τελείωμα του είναι ιδανικό για όσες έχουμε μικτό λιπαρό δέρμα.
Με το primer Της MUA είχε πιο φυσικό τελείωμα και διάρκεια μέχρι 7 ώρες. Θέλει όμως οπωσδήποτε πούδρα αν έχετε λιπαρό -μικτό δέρμα, ειδικά στην ζώνη Τ.
Με το primer της VIVO Cosmetics. Είχε ματ τελείωμα και βελούδινη υφή ενώ η διάρκεια του μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις 8 ώρες αν και χρειάστηκε λίγο blotting Και πούδρα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας.
Με το Primer της Oriflame: Επίσης είχε φυσικό τελείωμα και χρειάζεται οποσδήποτε πούδρα για να σεταριστεί. Είχε πολύ καλή διάρκεια μέχρι 6 περίπου ώρες και μέτρια κάλυψη.
Με το NYX Primer: είχε μέτρια  προς καλή κάλυψη των πόρων και καλή ως μέτρια διάρκεια ως 6 ώρες. Χρειάζεται όμως πούδρα οπωσδήποτε για να σεταριστεί.
Χωρίς Primer: Από μόνο του έχει πολύ καλή διάρκεια, πάνω από 6 ώρες ή και παραπάνω ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Έχει πιο φυσικό τελείωμα μόνο του χωρίς δηλαδή το ανάλογο primer  και χρειάζεται να το σετάρετε με πούδρα αν επιθυμείτε πιο ματ αποτέλεσμα. Προσφέρει μέτρια ως υψηλή κάλυψη και το σημαντικότερο δεν λερώνει στα ρούχα!


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην AVON Cosmetics απλά πατώντας εδώ ή στην δική σας φίλη - αντιπρόσωπο AVON.


Not just another beauty blog

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post! Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα...
    Το χρησιμοποιούσα παλιά και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το αγοράσω πάλι :)
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kati iksera otan s efera deigma!! ontos einai teleio!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kati ikera otan s efera deigma!! ontos einai teleio!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to xrisimopoisa palia kai mou arese, to mono meion itan pws gia mena para einai liparo.
    Exw omws polu lipari epidermida opote me mia poudra apo panw, mia xara einai!
    Wraio post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ε πολύ αναλυτικό Post! Με τρέλανες!! Ειδικά εκεί που λες πώς είναι με κάθε primer χωριστά, φοβερό. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο ενα ωραιο review!! Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...