Ξαναέβαψα τα μαλλιά μου. Αυτή τη φορά με την Wellaton!


Πέρασε και το καλοκαίρι και ευτυχώς κατάφερα να συνεφέρω λίγο τα μαλλιά μου από το ombre που εδώ που τα λέμε μου τα είχε ψιλοκάψει, ειδικά στις άκρες. Έτσι όταν είδα την νέα βαφή της Wella την Wellaton στο ράφι του Γαλαξία σε προσφορά 2,97€ δεν το σκέφτηκα και πολύ. 

Είπα τουλάχιστον να τα βάψω να μην έχω τις άσπρες τρίχες να με χαιρετούν στις ρίζες και το τρικολόρε που είχε δημιουργηθεί από την ρίζα, το ξάνοιγμα από τον ήλιο και το όμπρε που εδώ που τα λέμε με ενοχλούσε αφάνταστα. Χρειαζόμουν επειγόντως βάψιμο και τα οικονομικά μου δεν βοηθούσαν Η τιμή 2,97€ ήταν ότι έπρεπε για να το δοκιμάσω. Και να τι έχω να πω: 


Συσκευασία: Το κουτί περιλαμβάνει την βαφη, το ντεβελοπέρ (ή αλλιώς οξυζενέ για τις παλαιότερες) και ένα σέρουμ με προβιταμίνη Β5 σε φακελάκι και φυσικά τα γάντια και τις οδηγίες. Η βαφή είναι στα 50Ml όπως και το οξυζενέ της. Η ποσότητα είναι μικρότερη λοιπόν από τις παραδοσιακές βαφές οι οποίες είναι συνήθως στα 60ml. Αν και έχω κόψει τα μαλλιά μου, η ποσότητα με προβλημάτισε και με ευρηματικότητα κατάφερα να μου αρκέσει για μια βαφή αν και το ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιούσα τουλάχιστον άλλη μισή ποσότητα για να μην πω άλλη μια. Με μια μικρή παραφωνία στο πίσω μέρος και από κάτω, δηλαδή στα μαλλιά κοντά στον σβέρκο δεξιά, που δεν βάφτηκαν καλά και το όμπρε φαίνεται , νομίζω πέτυχα πολύ καλή κάλυψη και με την επόμενη εφαρμογή τον επόμενο μήνα θα είναι όλα τέλεια. Αν έχετε όμως μακριά μαλλιά τότε θα χρειαστείτε 2 κουτιά σίγουρα. 

Κάλυψη, χρώμα, διάρκεια: Εντάξει οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πολύ καλή κάλυψη στα λευκά και έδωσε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα ακόμα και πάνω από το ταλαιπωρημένο όμπρε στις άκρες μου. Σε επόμενο βιντεάκι θα το δείτε καλύτερα. Από τα πρώτα λουσίματα δεν έχει δείξει ότι η βαφή φεύγει το αντίθετο είναι ακόμα εκεί, θα δείξει όμως στο τέλος του μήνα. Η απόχρωση που επέλεξα ήταν η 6/73 ένα ξανθό σκούρο μελί το οποίο με εξέπληξε θετικά αφού δεν είδα κανένα ίχνος κοκκινίσματος στα μαλλιά. Το αναφέρω γιατί με άλλες βαφές ίδιας απόχρωσης, μου κοκκίνιζαν τα μαλλιά και με τον καιρό έπερνε ένα χάλκινο καστανό χρώμα το οποίο προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου. Είναι μια βαφή που σίγουρα θα ξαναγοράσω αν την βρω σε προσφορά καθώς η κανονική της τιμή γύρω στα 4€ δεν θεωρώ ότι είναι η ιδανική ενώ στα 2,97€ είναι πολύ πιο σωστή για την ποσότητα που παίρνεις και γενικά για το προϊόν που αγοράζεις.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...