This week's loves and hates 17-11-2013


Μια αρκετά πιεστική εβδομάδα πέρασε και η αλήθεια είναι ότι όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο απορώ με το πόσα πολλά πράγματα έγιναν μέσα στην εβδομάδα αυτή.

Loves
  1. Για το foundation Μου εμπιστεύτηκα το Matt foundation της Ingrid Cosmetics αλλά και για τις πιο δύσκολες στιγμές που ήθελα απόλυτη σταθερότητα και διάρκεια στο μακιγιάζ μου χωρίς να λερώνει τα ρούχα επέλεξα το Super Stay 24h της Maybelline.
  2. Για την ίδια σταθερότητα σε ότι κι αν συμβεί επέλξα της Erre Due την μάσκαρα που τοσο πολυσυζητήθηκε το καλοκαίρι που πέρασε. Η αλήθεια είναι ότι αν στεγνώσει - και ευτυχώς εγώ είμαι σε αυτές που στέγνωνε γρήγορα- δεν βγαίνει με τίποτα.
  3. Για Primer άρχισα να χρησιμοποιώ το Primer της ELF ΠΟυ ήρθε προσφατα στα χέρια μου και το haul σκέφτομαι να το ανεβάσω σύντομα.
  4. Πήρα 2-3 πραγματάκια από Avon Και μεταξύ αυτών και το concealer της εταιρείας, γιατί ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε και θα το δείξω σε βιντεάκι που πρόκειται να γυρίσω σύντομα αποκλειστικά με προϊόντα της Avon.
  5. Αλλο ένα concealer που χρησιμοποιώ είναι και αυτό της Essence Που πραγματικά με έχει ενθουσιάσει.
  6. Μετά το βιντεάκι με τα προϊόντα της Oriflame ξαναθυμήθηκα πόσο πολύ αγαπούσα το smooth Definer της εταιρείας και το ξαναέβαλα στην καθημερινότητα μου.
  7. Για το καθημερινό μου μακιγιάζ η ιδανική παλέτα είναι της Miss Cop σε γήινες αποχρώσεις. Και οικονομική και με απιστευτη χρωματική απόδοση. Αν την βρείτε αρπαξτε την θα με θυμηθείτε.
  8. Είδα το Gravity σε 3D και μου άρεσε πάρα πολύ για την φωτογραφία του αν και οφείλω ν αομολογήσω ότι η γκαντεμιά της ηρωίδας είναι επική.
  9. Ανακάλυψα τον Latte με μέλι και κανέλα  από τα Flocafe για τις ημέρες που θέλω να κάνω μια μικρή παρασπονδία .                                              και 1 hate αν θα μπορούσα να το πω hate
  10. Έχασα ένα αγαπημένο συγγενή την εβδομάδα που πέρασε και οι στιγμές δεν λένε να φύγουν από το μυαλό μου. Είναι οι στιγμές που δένετε η οικογένεια και που ανακαλύπτεις πόσο πολύ ευγνώμων είσαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ψυχή σου και την ζωή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...