Προϊόντα κατά της κυτταρύτιδας που χρησιμοποιώ







Αν και ο καιρός δεν σε σπρώχνει να χρησιμοποιήσεις τέτοιους είδους προϊόντα αυτήν την εποχή, εγώ ωστόσο, έχω αποφασίσει να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, κυρίως υποστηρικτικά στο όποιο πλάνο δίαιτας ακολουθώ, γιατί θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταματάμε να τα χρησιμοποιούμε ποτέ.Μόνο όταν τα χρησιμοποιείς καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου μπορείς να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να βοηθήσεις να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλιώς κάθε πάσχα και καλοκαίρι είναι απλά χαμένος κόπος και σαν να μην κάνεις τίποτα.



Το Cellu Break (Double Action Anti-Cellulite lotion ) της σειράς Avon solutions το χρησιμοποιώ μετά το ντους και κυρίως το βράδυ. Έχω παρατηρήσει ότι δεν απορροφάται γρήγορα και πρέπει να συνεχίζεται να κάνετε μασάζ στην προβληματική περιοχή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη αλλ΄αόχι λιπαρή. Σίγουρα, απαιτεί τον χρόνο του σαν διαδικασία και δεν θα συνιστούσα να την κάνετε εφόσον βιάζεστε. Έχει ευχάριστη και ήπια μυρωδιά, θα έλεγα ελαφριά και βρίσκω ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει την άσχημη αίσθηση λιπαρότητας.


Το λάδι της ΒΙΟΤΕΝ επιλέγω να το χρησιμοποιώ κυρίως τα σαββατοκύριακα και όταν έχω αρκετά περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου. Πρόκειται για λάδι για μασάζ και αυτό από μόνο του το καθιστά αδύνατο για καθημερινή χρήση. Θέλει τον χρόνο του για να απορροφηθεί και εντατικό μασάζ στα σημεία που έχετε εντοπίσει το πρόβλημα. Είναι ωραίο να το συνδυάζεται με ένα scrub σώματος. Έχω προσέξει ότι η απολέπιση βοηθάει στο να προετοιμαστεί η επιδερμίδα για να δεχτεί καλύτερα όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης και φυσικά αυτό ενισχύεται όταν πρόκειται για προϊόντα αδυνατίσματος ή κατά της κυτταρύτιδας. Έχει ευχάριστη μυρωδιά και στεγνώνει όπως ένα ξηρό λαδάκι σώματος.

Τον εντατικό ορό κατά της κυτταρύτιδας τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο εντατικά (όπως λέει) και καθημερινά. Επειδή σαν συσκευασία προβλέπεται να μου φτάσει περιπου 3 εβδομάδες ίσως και λιγότερο (έχω και επιφάνεια να καλύψω χεχε) μια φορά στους 2 ή 3 μήνες επιλέγω έναν ορό και τον χρησιμοποιώ καθημερινά κάθε πρωί ευλαβικά. Ο συγκεκριμένος είναι πολύ ελαφρύς, απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και έχει αρκετά ευχάριστη μυρωδιά - αν και λίγο φρουτένια για τα δικά μου γούστα. Τώρα μου έχει τελειώσει και κάτι μου λέει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα τον αναζητήσω ξανά.

Γενικά μου αρέσουν και τα τρία αυτά προϊόντα και σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά (ειδικά τον ορό) . Ωστόσο, επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω και άλλα προϊόντα, έχω πάρει και κάποια άλλα ακόμα και μόλις αρχίσω να τα χρησιμοποιώ θα σας πω την άποψη μου και για εκείνα.

Αυτά από μένα , μέχρι το επόμενο post ...

Φιλάκια πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...