This week's Loves & Hates


Μια τρελή θεότρελη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πιο σημαντική εμπειρία αυτή της δίαιτας, γύρω από την οποία γύριζε όλη μου η καθημερινότητα. Για όσες δεν το ξέρετε έχω ξεκινήσει δίαιτα με ειδική διατροφολόγο, όπως έχω γράψει στο άλλο μου blog. Για την ώρα δεν πεινάω, ελπίζω να αντέξω μοναχα. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 10 πράγματα που με συγκλόνισαν αυτήν την εβδομάδα. Εντάξει μπορεί να μην με συγκλόνισαν αλλά σίγουρα τα αγάπησα πολύ. Και το καλό είναι ότι αυτήν την εβδομάδα δεν έχω τίποτα που να μίσησα.

  1. Ξεκίνησα να διαβάζω την βιογραφία του Steve Jobs, ιδρυτή της Apple Και βασικό υπεύθυνο για τους Mac υπολογιστές αλλά και τα Ipods & Ipads και φυσικά τα Iphones. Είχα δει πριν λίγο καιρό την ταινία και είπα να διαβάσω και το βιβλίο. ΕΠιπλέον, έχω μια εργασία στο ΕΑΠ να παραδώσω την εβδομάδα που μας έρχετε και μια ερώτηση έχει να κάνει με τον Steve JObs ως επιχειρηματία. Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε, έζησε όλα αυτά που έζησε και δημιούργησε όλα όσα δημιούργησε.
  2. Όλη την εβδομάδα χρησιμοποιήσα τα πινέλα από το JUmbo για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Ειλικρινά είναι πολύ καλά σε ποιότητα και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα όσες φορές τα έπλενα.
  3. Το βερνίκι της Avon "City Navy" απο την σειρά Speed Dry. Στεγνώνει γρήγορα και έχει ένα απιστευτο μπλε-μωβ χρώμα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν διαρκεί πολύ.
  4. Peanut Butter. Στα πλαίσια της διατροφής μου έχω σαν επιλογή να φάω για πρωϊνό, ένα μικρό παξιμάδι 30γρ με μια κουταλιά φυστικοβούτυρο. Το ομολογώ, ΔΕΝ περίμενα να με κρατάει μέχρι το δεκατιανό  μου αλλά είναι το πιο γρήγορο και χορταστικό πρωϊνό που έχω δοκιμάσει. Αφήστε που μου αρέσει κιόλας.
  5. Πριν από 2 εβδομάδες πειπου πήρα από τα Tiger 2 κολιε μόνο με 2 € το καθένα. Τα έχω λατρέψει και τα φοράω σχεδόν καθημερινά, ειδικά το ροζ μουστάκι έχει κλέψει καρδιές.
  6. Έφτασε στα χέρια μου το λαδάκι για τα μαλλιά από την Kerastase. Ειλικρινά είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα πάρει ακόμα. Έχει έντονο σχετικά άρωμα το οποίο όμως μου αρέσει πολύ.
  7. Όλη την εβδομάδα σχεδόν επέλεγα smokey σε πράσινη-λαδί απόχρωση και για ρουζ είχα σαν πρώτη επιλογή το Pearlescent pink της Wet n Wild. 
  8. Και μια και μιλήσαμε για ρουζ , το μπρόνζερ που επέλεξα για άλλη μια φορά ήταν το Honolulu της W7
  9. Το κραγιόν της MUA σε απόχρωση νο. 11 , ένα ροζοκαφέ nude ιδανικό για καθημερινο μακιγιάζ, έχει επανέλθει σε περίοπτη θέση στην τσάντα μου και τολμώ να πω ότι μάλλον θα το τελειώσω σύντομα.
  10. Είδα την ταινία Captain Phillips και ομολογώ ότι η ερμηνεία του Tom Hanks Με εξέπληξε θετικά. Πολύ δυνατή ταινία με έντονες σκηνές αγωνίας σε ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τους ναυτικούς και τις οικογένειες τους. Μια αληθινή ιστορία μεταφερμένη στην μεγάλη οθόνη χωρίς φανφάρες. Δείτε την , αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...