Τα κραγιόν μου από τα H& M


Από τα H&M έχω τρία κραγιόν τα οποία κατά καιρούς ερωτεύομαι και ξαναφέρνω στο προσκήνιο. Είναι τα : Diva Bride, Love that Red & For Audrey.

Το Diva Bride είναι ένα έντονο, φωτεινό "Barbie" ροζ, ιδανικό για καλοκαιρινές εξορμήσεις. Το Love that Red είναι ένα έντονο κόκκινο, σαν το κόκκινο της Ferrari και το επιλέγω πιο πολύ για ζεστες καλοκαιρινές / ανοιξιάτικες βραδιές αν και με άνεση θα το επέλεγα για το Χριστουγενιάτικο ρεβεγιόν, καθώς είναι τόσο φωτεινό που είναι αδύνατο να του αντισταθείς.

Για το τέλος άφησα ίσως το πιο αγαπημένο μου από τα 3, είναι το For Audrey. Ένα βαθύ κόκκινο προς το μπορντώ ιδανικό για τον χειμώνα. Ίσως για αυτό και τα θυμήθηκα τώρα, γιατί απλά το For Audrey. τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το καθημερινό μου αγαπημένο κραγιόν.

Είναι τόσο ενυδατικά όσο να μην ξηραίνουν τα χείλη, με σατινέ  θα έλεγα τελείωμα, όχι τελείως ματ αλλά σίγουρα όχι μεταλιζέ. Είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να βρείτε στα H&M καθώς κυκλοφορούν στην μόνιμη συλλογή τους από μακιγιάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...