Review: Bio plasis Firming Body Cream


Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, οι ανάγκες μας για περιποίηση του σώματος μας παραμένουν όλο τον χρόνο. Έτσι δεν θα πρέπει να αμελούμε να χρησιμοποιούμε μια κρέμα σώματος συσφιγκτική ή και αντικυτταριτιδική. Για μένα που είμαι σε πρόγραμμα διατροφής, αυτή η διαδικασία είναι επιβεβλημένη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την παραλείψω από την καθημερινή μου ρουτίνα.

Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ την συσφιγκτική κρέμα σώματος της Bio plasis με Μαστίχα Χίου και ελαιόλαδο.
Είναι μια συσφιγκτική κρέμα σχεδιασμένη να τονώνει και να ενισχύει τους ιστούς του δέρματος χαρίζοντας ενυδάτωση και ελαστικότητα. Στα θετικά της είναι ότι δεν περιέχει Parabens και άλλες βλαβερές χημικές ουσίες, ενώ περιέχει φυτικά συστατικά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας. Στα αρνητικά της, το άρωμα της το οποίο βρίσκω βαρύ για τα δικά μου γούστα. Ναι μυρίζει κάτι μεταξύ μαστίχας και ελαιόλαδου αλλά νομίζω ότι διακρίνω και την σπιρουλίνα ανάμεσα τους και αυτό με ενοχλεί προσωπικά. Επίσης, κάτι που είναι πιο σημαντικό από την μυρωδιά, δεν απορροφάται εύκολα. Δεν είναι όμως απαραίτητα κακό αυτό. γιατί μπορείτε να βάζετε πολύ λίγη ποσότητα (στο μέγεθος ενός φουντουκιού )και να προσθέτετε σταδιακά όσο επιπλέον χρειάζεστε, γιατί διαφορετικά θα τρίβετε με τις ώρες και πάλι δεν θα απορροφάται με τίποτα.

Προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω, γιατί παρόλο που είναι από φυσικά βιολογικά συστατικά, δυστυχώς δεν μου άρεσε ούτε η μυρωδιά ούτε το γεγονός ότι δεν απορροφούταν πολύ εύκολα και μέχρι να βρω το κόλπο και την σωστή ποσότητα σχεδόν μου τελείωσε. Όσες ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά Bioplasis σε όλα τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Η συγκεκριμένη συσφιγκτική κρέμα κοστίζει 17,73€.

Αυτά από μένα. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την BIOPLASIS;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...