Review: BIOTEN Skin Moisture Scrub cream


Έχω ιδιαίτερη αγάπη στην απολέπιση σαν διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας μου. Έτσι δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το scrub της ΒΙΟΤΕΝ για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα από τόσες πολλές bloggers & youtubers. 

Είναι ένα οικονομικό scrub για κανονικές - μικτές επιδερμίδες με μέλι και κουκούτσι βερύκοκου της σειράς Skin moisture. Η απολεπιστική κρέμα της ΒΙΟΤΕΝ είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά και όπως όλα τα προϊόντα της ΒΙΟΤΕΝ δεν έχει parabens, parafin και χρωστικές. Το μέλι διασφαλίζει την ενυδάτωση μας και το κουκούτσι βερύκοκου την ήπια απολέπιση της. 

Η μυρωδιά του ΥΠΕΡΟΧΗ, απαλή, γλυκιά με πιο έντονο το άρωμα του μελιού και αισθητές νότες βερύκοκου, ιδανική για προϊόν προσώπου. Παραδόξως μάλιστα αν και το βερύκοκο θα έπρεπε να με ενοχλει με την φρουτένια μυρωδιά του αυτή η κρέμα απολέπισης όχι μόνο δεν με ενόχλησε αλλά την λάτρεψα.

Την χρησιμοποιώ μια με δύο φορές την εβδομάδα. Αφού πλύνω καλά το πρόσωπο μου, περναω στην απολέπιση του με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάζω με νερό. Στην συνέχεια προχωρώ στην εφαρμογή μιας μάσκας προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου την δεδομένη στιγμή. 

Θα την βρείτε γύρω στα 3€ - 3,50€ και θα σας πρότεινα να μην την προσπεράσετε. Τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...