The Body shop Tea tree BB cream Demo & review

Ένα video Demo & review για την ΒΒ κρέμα του The Body Shop με έλαιο τεϊόδεντρου , ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ακμή.
Πρόκειται για μια ΒΒ κρέμα ελαφριάς κάλυψης με λεπτόρευστη υφή, βασισμένη στο έλαιο τεϊόδενδρου, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την αντιμετώπιση της ακμής. Αν και δεν προσφέρει μεγάλη κάλυψη , είναι ιδανική για την καθημερινότητα, εφόσον χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε επίμονα σπυράκια. Έχει έντονη μυρωδιά tea tree που γίνεται άμεσα αντιληπτή αλλά γρήγορα εξασθενεί και δεν επηρεάζει όποιον τη φορά. Το σωληνάριο της είναι στα 40ml. Στα μείον της είναι ότι (απ' όσο μπόρεσα να διακρίνω τουλάχιστον) δεν περιέχει αντηλιακή προστασία. Δίνει ένα ματ τελείωμα με σχετικά καλή διάρκεια στο δικό μου λιπαρό δέρμα. Ιδανική για επιδερμίδες με κοκκινίλες και σπυράκια. Η απόχρωση που έχω είναι η 01 και θα την βρείτε στα καταστήματα The Body Shop UK  στα 10€.





Δες εδώ το αναλυτικό video:


Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...