Αγαπημένα Σεπτεμβρίου - September Faves

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου! Ήρθε εκείνη η στιγμή, που σας δείχνω ότι αγάπησα τον μήνα που μας πέρασε.

Από την Caudalie ξεχώρισα τον απαλό αφρό καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένο για μικτές επιδερμίδες. Το χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με το βουρτσάκι καθαρισμού της +YOUTH LAB. Dermocosmetics  , ένα βουρτσάκι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.

Σε περιποίηση ξεχώρισα επίσης την μάσκα προσώπου της Beauty Formulas για την οποία σου έχω μιλήσει και παλαιότερα εδώ. Ενώ η ενυδατική νύχτας της GOSH βρήκε μια θέση στην καθημερινή μου βραδινή περιποίηση. 



Σε μακιγιάζ ξεχώρισα το ρουζ της +essencecosmetics που σου έδειξα πρόσφατα στο βίντεο μου με το νεσεσέρ της αρχάριας. Είναι το Autumn Peach της σειράς Silky Touch και είναι το ιδανικό χρώμα για μένα. Το φοράω συνεχώς. Επίσης, χρησιμοποίησα καθημερινά την παλέτα Naked Eye της Too Faced, Με βόλεψε πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου. 


Για τα χείλη προτίμησα το lip cream της Essence "Beauty Fall Red" από την φθινοπωρινή της σειρά. ενώ στην τσάντα μου είχα συνέχεια της Channel το Rouge Coco Caractere No 45


Τέλος, ξεχώρισα μια ταινία που είδα στις αρχές Σεπτέμβρη και αν παίζει ακόμα σας προτείνω να την δείτε. The Man from UNCLE είναι η τελευταία ταινία του  και βασίζεται σε μια παλαιότερη σειρά κατασκοπίας της δεκαετίας του '60. 

Δες εδώ το βίντεο μου με τα αγαπημένα Σεπτεμβρίου :





Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...