Empties Σεπτεμβρίου 2015 - Korres, Vichy, Bioten, Estee Lauder, Yves Rocher κα

Άδειες συσκευασίες προϊόντων που μου τελείωσαν τον μήνα που μας πέρασε.
Αυτό το μήνα άδειασα αρκετά προϊόντα πάλι. Τι να κάνω εγώ που έχω αγάπη στην περιποίηση και για αυτό δεν την παραλείπω ποτέ; Φυσικό και επόμενο να μου τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα προϊόντα.

Άδειασα μέχρι την τελευταία του σταγόνα (τρόπος του λέγειν), την ενυδατική κρέμα σώματος της +Yves Rocher France  , την οποία μου είχε στείλει η φίλη Άννα. Μπορείτε να την ανάζητήσετε στην σελίδα της στο facebook . Προσωπικά την λάτρεψα. Υπέροχη ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και μυρίζει τέλεια. 

Ένα ενυδατικό λάδι σώματος της σειράς Swedish Spa από την Oriflame . Είναι πραγματικά ένα  υπέροχο, ξηρό έλαιο σώματος, με πολύ "φθινοπωρινή" ή και χριστουγεννιάτικη μυρωδιά. Απορροφάται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει έντονη λιπαρότητα και είναι ιδανικό για μετά το ξύρισμα. Από την ίδια σειρά μου τελείωσε και η κρέμα χεριών night renewal. 

Ένα αποσμητικό της Desert Essence που είχα πάρει από το iherb Και που ειλικρινά δεν είδα να κάνει καμία ιδιαίτερη διαφορά, αλλά το χρησιμοποίησα μέσα στις διακοπές για να τελειώσει. Σίγουρα δεν θα το ξαναπάρω καθώς δεν κάλυψε τις ανάγκες μου καθόλου.

Ένα κρεμώδες Shower Gel της NIVEA, αξιόλογο αλλά κλασσικό αφρόλουτρο της NIVEA. Ένα δυναμωτικό σαμπουάν από την +GarnierGreece της σειράς Fructis που αναζωογονεί το χρώμα. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν μου βάρυνε τα μαλλιά. Από την oriflame επίσης ένα αφρόλουτρο από την σειρά Discover το Miami Spirit. Με υπέροχη μυρωδιά που θυμίζει "καλοκαίρι" , αλλά θα το ήθελα σε μεγαλύτερη συσκευασία. 

Από την +Vaseline Intensive Care μια ενυδατική χωρίς άρωμα για όσους θέλουν πολύ ενυδάτωση με μια εφαρμογή, από τα καλύτερα της σειράς. Μια ενυδατική κρέμα προσώπου της σειράς Skinergy από την +Bioten Greece . Είναι μια από αυτές που προτείνω για νεανικές και λιπαρές επιδερμίδες και μάλιστα την συμπεριέλαβα στο βίντεο μου με το νεσεσέρ της Αρχάριας (αν δεν το έχετε δει , δείτε το γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλές).

δες εδώ το νεσεσέρ της αρχάριας
Τελείωσα ένα gel καθαρισμού της Castalia, για το οποίο σου έχω μιλήσει ξανά και ξανά και δεν θα σε κουράσω παραπάνω, αλλά είναι πραγματικά ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και για περιπτώσει με δερματικά προβλήματα. 



 Advertisement

Από μακιγιάζ μου τελείωσε μια πολύ αγαπημένη ΒΒ κρέμα της +Estee Lauder για την οποία σου έχω ξαναμιλήσει και στο παρελθόν αλλά σου έχω προτείνει και FOTD. Ιδανική για επιδερμίδες με κοκκινίλες και σπυράκια, από την σειρά Clear Difference, νομίζω ότι αν θέλεις να δοκιμάσει κάτι πιο High end, αυτή η ΒΒ αξίζει μια ευκαιρία. Από την Estee Lauder μου τελείωσε και το highlighter & concealer που χρησιμοποιούσα για κάτω από τα μάτια. 

Ένας ορός της +VichyGreece .  από την σειρά Aqualia Thermal , για την δική μου λιπαρή επιδερμίδα ήταν ότι πρέπει για βράδυ , χωρίς να τον συνδυάζω με επιπλέον ενυδατική κρέμα. 

Μια ενυδατική κρέμα νύχτας που μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα ήταν αυτή της Sibu Beauty από evitamins, με ιπποφαές. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση που είχε το δέρμα μου το πρωί αλλά ένιωθα ότι άφηνε κάτι σαν φιλμ σε όλο μου το πρόσωπο, γεγονός που έβρισκα αρκετά ενοχλητικό. Και από την ίδια σειρά μια ενυδατική κρέμα ματιών, επίσης από την ίδια σειρά με ιπποφαές, η οποία με απογοήτευσε και θα την παρατήσω καθώς νομίζω ότι έχει χαλάσει η σύσταση της. 

2 βαφές μαλλιών , η μία της αγαπημένης μου Palette από την +Shwarzkopf Henkel  την οποία επιλέγω τα τελευταία χρόνια, αλλά και της Koleston της που πήρα να δοκιμάσω το 6/7 σοκολατί. Για τα μαλλιά τελείωσα και την μάσκα μαλλιών της KATIVA Colageno, από την +La Rou Hair Cosmetics . Ιδανική για μετά την θεραπεία κερατίνης, χωρίς θειικό άλλας, προστατεύει τα μαλλιά και τα ενυδατώνει χωρίς να τα βαραίνει. Μπορείτε να βρείτε όλη την σειρά στο +Beautytestbox απλά πατώντας εδώ

Από τον +Korres Natural Products Και την σειρά beauty shots μου τελείωσε το απολεπιστικό με σταφύλι για βαθιά απολέπιση (την οποία και πετυχαίνει). Καλή αλλά υπερτιμημένη σειρά κατά την ταπεινή μου άποψη. Όπως, υπερεκτιμημένα θεωρώ και τα Volcanic Minerals stick eyeshadows , ένα από τα οποία τελείωσα εδώ. Μου άρεσε πάρα πολύ, τόσο σαν χρώμα όσο και ως σύσταση αλλά στα δικά μου λιπαρά βλέφαρα χρειαζόμουν οπωσδήποτε κάποιο Primer. Συγγνώμη κύριε Κορρέ. 

Ένα base coat της +essencecosmetics , η τέλεια ματ βάση για το βερνίκι σας. Θα την αναζητήσω σίγουρα καθώς ειλικρινά πιστεύω ότι η εταιρεία έχει κάνει τεράστια βήματα στην καλυτέρευση των προϊόντων της. 


Δες εδώ το βίντεο:






The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...