Καθαρισμός και Ενυδάτωση Castalia

Ίσως η πιο σοφή επιλογή που έκανα φέτος το καλοκαίρι, ήταν να πάρω μαζί μου στις διακοπές σε travel size το Sensial Gel Nettoyant Sugras Και την αντίστοιχη ενυδατική Sensial  Lait Hydratant Sugras της Castalia.


Έχοντας εξαιρετικά φωτοευαίσθητη επιδερμίδα φέτος μπορεί να μην κάηκα αλλά έβγαλα σπυράκια ως αλλεργική αντίδραση στον ήλιο. Και όσο ακολουθούσα την απαραίτητα φαρμακευτική αγωγή μου φάνηκαν εξαιρετικά χρήσιμα τα δύο travel size Προϊόντα που είχα πάρει μαζί μου. 

Το Sensial Gel Nettoyant Sugras το είχα πάρει μαζί για να το χρησιμοποιώ ως καθαριστικό προσώπου. Ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες και σε μέγεθος ταξιδιού ήταν ότι έπρεπε για το νεσεσέρ μου σε αυτό το ταξίδι. Ιδανικό για την ευαίσθητη και αφυδατωμένη επιδερμίδα καθαρίζει χωρίς να τραυματίζει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από επιδερμίδες που έχουν παρουσιάσει κάποιο δερματικό πρόβλημα. 


Το Sensial  Lait Hydratant Sugras  είναι ένα μαλακτικό και ενυδατικό γαλάκτωμα για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης ξηρής επιδερμίδας. Με αρκετά ταλαιπωρημένο δέρμα από τον ήλιο και φωτοαλλεργία σε έξαρση ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να χρησιμοποιήσω για την ενυδάτωση του δέρματος μου και για όσο θα χρησιμοποιούσα την φαρμακευτική αγωγή παράλληλα. Δεν περιέχει άρωμα και έτσι ήταν ιδανικό για εμένα την συγκεκριμένη περίοδο.


Γενικά σε όλη την σειρά sensial η Castalia  χρησιμοποιεί το “Βιομιμητικό Σύστημα Ενυδάτωσης“, μία καινοτόμο τεχνολογία γαλακτώματος, με σύνθεση και δομή δραστικών συστατικών σε ένα σύστημα όμοιο με αυτό της επιδερμίδας ώστε να αφομοιώνονται εύκολα.

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...