Friday Night Pampering Routine - Summer Edition

Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει coccοoning στο σπίτι και περιποίηση επιδερμίδας.
Αν κάτι δεν παραλείπω ποτέ, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, αυτό είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μου. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει coccooning στο σπίτι και είναι ιδανική μέρα για να "καλοπιάσω" την επιδερμίδα μου με μικρή περιποίηση. 

Για το σώμα χρησιμοποιώ το scrub σώματος από την Avon Και την σειρά Planet Spa, Perfectly Purrifying με Minerals από τη Νεκρά Θάλασσα. Είναι ένα λεπτόρρευστο και λεπτόκοκκο απολεπιστικό. Απλώνεται ομοιόμορφα και είναι πολύ εύκολο να κάνεις μασάζ σε όλο το σώμα χωρίς να αισθάνεσαι ότι σε "γδέρνει". Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό, έτοιμο να δεχτεί την ενυδατική ή το λάδι σώματος που χρησιμοποιώ. Έχει επίσης ένα πραγματικά υπέροχο άρωμα, μετατρέποντας την εμπειρία σε πραγματικό SPA. Επειδή η επιδερμίδα μου δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, μερικές φορές το χρησιμοποιώ και στο πρόσωπο, δεν θα το συνιστούσα όμως σε κοπέλες που δεν έχουν λιπαρή και ανεκτική επιδερμίδα. Ότι κάνει για το σώμα δεν κάνει απαραίτητα και για το πρόσωπο.

Για το πρόσωπο χρησιμοποιώ την ενυδατική και καταπραϋντική μάσκα της Beauty Formulas με άργιλο και αγγούρι και διάρκεια μόλις 3 λεπτά. Είναι ότι πρέπει για τις ημέρες που η ζέστη έχει κουράσει και αφυδατώσει την επιδερμίδα μου και δεν χρειάζεται να περιμένω πολύ για να την βγάλω. Η αίσθηση που αφήνει μετά είναι πραγματικά υπέροχη. Νιώθω το δέρμα μου καθαρό αλλά συνάμα ενυδατωμένο.

Στα μάτια βάζω τα cucumber eye pads. Ειδικά επιθέματα για τα πρηξιματάκια και την κούραση. Τα φυλάω στο ψυγείο έτσι όταν τα βάζω είναι ακόμα πιο δροσερή η αίσθηση τους και πιο άμεσο το αποτέλεσμα τους.

Αυτή θα είναι απόψε η περιποίηση μου; Εσύ τι χρησιμοποιείς τώρα το καλοκαίρι για την εβδομαδιαία σου φροντίδα προσώπου;




Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...