Friday I'm in Love with: Kueshi Nutrix Caviar Cream


Παρασκευή σήμερα και δηλώνω ερωτευμένη με την κρέμα αντιγήρανσης KUESHI NUTRIX με Χαβιάρι που θα βρείτε στα +Femme-Fatale.gr .


Πρόκειται για μια θεραπεία θρέψης από την Kueshi που χάρη στο συνδυασμό των δραστικών συστατικών τρέφει και τονώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και εξαλείφει τα σημάδια γήρανσης. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε χαβιάρι, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βασικά αμινοξέα, αλλά περιέχει και δομικά ιχνοστοιχεία και πεπτίδια τα οποία αναζωογονούν τους ιστούς. Παράλληλα αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μέσα στην επιδερμίδα και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων.

Θεωρητικά μια τέτοια ενυδατική θα ήταν πολύ λιπαρή για τα δικά μου δεδομένα. Όμως το τελευταίο διάστημα το πρόσωπο μου παρουσίασε έντονη ξηρότητα σε ορισμένα σημεία. Έτσι ένιωσα ότι είχα ανάγκη για μια πιο πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας. Αν και η συγκεκριμένη γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το βράδυ εγώ την χρησιμοποιούσα πρωί μόνο, καθώς περιέχει SPF 15 και δεν ήθελα να επιβαρύνω περισσότερο την επιδερμίδα μου τη νύχτα. 

Σαν προϊόν με άφησε άκρως ευχαριστημένη και σε καμία περίπτωση δεν με ενόχλησε ή μου ήταν λιπαρό και βαρύ. Είναι σαφέστατα καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά λόγω της ξηρότητας που είχα σε ορισμένα σημεία του προσώπου μου, ήταν ιδανικό για κάθε μέρα.
 

Βγαίνει σε ένα πολύ όμορφο,  πολυτελές, φούξια γυάλινο βαζάκι των 50ml και θα την βρείτε στα καταστήματα femme-fatale, στα 19,50€. Επίσης, απ' ότι είδα αυτό το διάστημα τρέχει μια προσφορά με όλα τα προϊόντα NUTRIX CAVIAR στα 43,40€. Το σετ περιλαμβάνει ενυδατική κρέμα, κρέμα ματιών 30ml και ορό θρέψης με χαβιάρι 50ml.

Στα συστατικά της επίσης θα βρείτε λάδι ελιάς, έλαιο αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο Καριτέ και βιταμίνη Ε. Τα προϊόντα της Kueshi περιέχουν συστατικά φιλικά στο δέρμα και ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα. Αν δεν την έχετε δοκιμάσει και ψάχνετε για μια καλή αντιγηραντική σας προτείνω να την δοκιμάσετε.  


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...