New Entry Wednesday: LIMITED EDITION Hair Ring, Υγρή Κερατίνη KATIVA & TANGLE MOUSSE



Σας έχω μιλήσει επανειλημμένα για τα προϊόντα της KATIVA και για το Hair Ring . Και αν με ακολουθείτε στο Instagram και στο Facebook πιθανότατα θα ξέρετε τι εννοώ. Πολλές φορές τα τίμησα εγώ και υπήρξα τυχερή που τα επέλεξα. Η εταιρεία La Rou Hair Cosmetics θέλοντας να με ευχαριστήσει για τις αναφορές που έχω κάνει στα προϊόντα τους, θέλησε να μου στείλει κάποια προϊόντα να δοκιμάσω. 


Πρώτο και καλύτερο από αυτά που δοκίμασα ήταν το Tangle Mousse. Είναι το πρώτο τέτοιο αντίστοιχο προϊόν που δοκίμασα μέχρι τώρα και δεν σας κρύβω ότι ο λόγος ήταν πως δεν τα πίστευα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται χαμός με όλες τις βούρτσες αυτού του είδους, ιδανικές για βρεγμένα μαλλιά. Εγώ προσωπικά δεν έβρισκα καμία διαφορά με τις απλές. Για αυτό και δεν είχα μπει καν στην λογική να τις δοκιμάσω. Ήταν λοιπόν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα να δοκιμάσω το Tangle Mousse. Πρόκειται για την βελτιωμένη εκδοχή όλων των προηγούμενων βουρτσών του είδους. Με έρευνες που αποδεικνύουν λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και εργονομικό σχεδιασμό ώστε να πιάνει όλο το χέρι και δίνει ευχάριστη λαβή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αριστερόχειρες και από δεξιόχειρες. Έχει κοίλο σχήμα και καμπύλες που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε κεφάλι. 




Τα εύκαμπτα δοντάκια του βρίσκονται σε τρία διαφορετικά μήκη, κάνοντας ακόμα ευκολότερο το ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Είναι αδιάβροχη και μπορείτε να την έχετε μαζί σας ακόμα και στην ντουζιέρα ή γιατί όχι και στην παραλία.


Η Tangle Mouse δεν σπάει τα μαλλιά και ξεμπερδεύει κυριολεκτικά χωρίς πόνο καί δάκρυα όπως δεν δημιουργεί σπασίματα και ψαλίδα στα μαλλιά σας. Κάνοντας επίσης μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, θα φρεσκάρετε καί θα αναζωογονήσετε την κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας αναγέννηση στον θύλακα τις τρίχας. Θα την βρείτε στο Beautytestbox.gr  στα 18 € .

Για τα hair rings σας έχω ξαναμιλήσει σε παλαιότερη παρουσίαση, τώρα κυκλοφορούν σε μια ξεχωριστή, συλλεκτική έκδοση σε τρία διαφορετικά χρώματα με έξι hair rings στο κάθε πακέτο, το οποίο επίσης θα βρείτε στο beautytestbox.gr και κοστίζει 12,30€.

Για το τέλος άφησα ένα αγαπημένο προϊόν, αρχικά ως πρώτη ύλη, αφού η κερατίνη είναι ένα αγαπημένο μου συστατικό. Αγαπώ τα προϊόντα κερατίνης και η συγκεκριμένη είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Χρησιμοποιώ κερατίνη ειδικά όταν πρόκειται να ταλαιπωρήσω τα μαλλιά μου με θερμότητα. Η θερμότητα συνεργάζεται άψογα με την κερατίνη, την "κλειδώνει" στην τρίχα και έτσι η δεύτερη λειτουργεί ως προστατευτικό για τα μαλλιά μας.

Η σειρά KATIVA KERATIN προλαμβάνει και επανορθώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας μια ειδική formula για να έχετε υγιή μαλλιά. Η formula αυτή βασίζεται στην κερατίνη και την αναδόμηση των μαλλιών από το εσωτερικό της τρίχας προς την κατεστραμμένη επιφάνεια των μαλλιών, επιτυγχάνοντας υγιή και λαμπερά μαλλιά. Την υγρή κερατίνη της kativa θα την βρείτε γύρω στα 16€ και αυτή στο Beautytestbox.gr 

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ;


Διάβασε επίσης:

 

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...