Good buy Review Tuesday : Frezyderm Eye Balm

Μπορεί να μην έχω μαύρους κύκλους αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην χρησιμοποιώ ενυδατική ματιών. Και αυτό το διάστημα στην καθημερινότητα μου έχω βάλει το Eye Balm της Frezyderm, ιδανικό για τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους.
Ένα λεπτόρευστο gel κρέμα για τα μάτια που καταπολεμά τις σακούλες, την θαμπή όψη και τους μαύρους κύκλους, ενυδατώνοντας την περιοχή των ματιών. Ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, χάρη στα βιοφλαβονοειδή που περιέχει. Επαναφέρει την ελαστικότητα, μέσω των φυτικών εκχυλισμάτων και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, λόγω του ελαίου Argan που θα βρεις στα συστατικά του. Επίσης, συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές, με την βοήθεια του τετραπεπτιδίου-5. Με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα. Αποκτήστε αμέσως ένα αναζωογονημένο, ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.

Το χρησιμοποιούσα πρωί - βράδυ και παρατήρησα ότι  αν και αρχικά δεν είδα κάποια έντονη διαφορά, μακροπρόθεσμα (μέσα σε διάστημα 2 μηνών χρήσης) βοήθησε πάρα πολύ στο πρόβλημα που έχω με τα πρηξιματάκια. Το βράδυ μερικές φορές το συνδύαζα και με κάποιο ορό ματιών αλλά τις περισσότερες φορές μου αρκούσε η ενυδάτωση που προσφέρει το Eye Balm της Frezyderm. Η συσκευασία του είναι η κλασσική πλέον συσκευασία της Frezyderm με αντλία. Δεν περιέχει Parabens και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Στα 15ml θα το βρείτε γύρω στα 14€-15€ στα περισσότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία.


Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...