Friday I'm in love with ... KUESHI REDUCER BOOSTER


Image MapΜπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά ημερολογιακά και κάποιες να έχουν ξεκινήσει τα μπανάκια τους (όσο τους το επέτρεπαν ο καιρός και οι καταστάσεις) αλλά πάντα στο μυαλό μιας γυναίκας παραμένει ο πολυπόθητος στόχος τις μείωσης της κυτταρίτιδας και του αποχαιρετισμού των περιττών κιλών.



Αυτό που δοκιμάζω τον τελευταίο καιρό είναι της εταιρείας KUESHI το gel αδυνατίσματος για την μείωση του τοπικού πάχους με καφεΐνη, κισσό, πολυκόμπη και καφέ φύκι και το σημαντικότερο χωρίς parabens. 

Διασπά το λίπος και διεγείρει την μικροκυκλοφορία. Είναι σχεδιασμένο ώστε να μειώνει την συσσώρευση κυτταρίτιδας , ενώ το Gotu Kola και η αλόη βοηθούν στην αναγέννηση του δερματικού ιστού.


Το εφαρμόζω κυρίως στους γοφούς, τους μηρούς και την κοιλιά σχεδόν κάθε μέρα. Αν και έλεγε ότι έπρεπε να το εφαρμόζω δύο φορές την ημέρα, ποτέ δεν το κατάφερνα να το χρησιμοποιήσω πρωί και βράδυ. Ωστόσο, τολμώ να πω ότι σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και μέτρια γυμναστική (καθημερινό περπάτημα 4 χλμ), είδα μια κάποια διαφορά στα επίμαχα σημεία. Ωστόσο, θέλει μια πιο μακροχρόνια χρήση τέτοιων προϊόντων, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση,  για να φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα.

Αυτό που μου άρεσε στο συγκεκριμένο είναι ότι απορροφάται γρήγορα και είναι εύκολο να απλωθεί με ελαφρύ μασάζ. Δεν περιμένω πολύ ώρα να απορροφηθεί και έτσι μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά από το ντους, χωρίς να περιμένω ώρες πριν ντυθώ. 

Η συσκευασία είναι στα 200ml και κοστίζει γύρω στα 15€. Θα το βρείτε στα καταστήματα femme-fatale.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...