Υπέροχα δώρα από την Urban Decay Cosmetics & Giveaway

Πριν λίγες ημέρες ήρθε στα χέρια μου , αναπάντεχα το ομολογώ, ένα υπέροχο πακέτο γεμάτο δώρα από την Urban Decay Cosmetics. Τι λέτε πάμε να δούμε τι είχε μέσα;
Urban Decay Cosmetics

Περιείχε λοιπόν τη παλέτα της Urban Decay Cosmetics Naked 3. Μια σειρά παλετών, κυριολεκτικά μύθος. Από όσο την δοκίμασα, και πίστεψε την δοκίμασα αρκετά μέσα στις γιορτές, πρόσεξα ότι έχει ασύγκριτη απόδοση όσον αφορά τα χρώματα, ενώ οι χρωματισμοί που διαθέτει είναι ιδανικοί για να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα μακιγιάζ ματιών είτε πρωινό είτε πιο βραδινό.
urban Decay

Μαζί ήρθε και το setting spray all nighter το οποίο είναι long lasting και oil free. Δεν περιέχει parabens και είναι ιδανικό για να δώσει διάρκεια στο μακιγιάζ μου ακόμα και για όλη τη νύχτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα νύχτα, αλλά ημέρα, όλη την ημέρα. Και πραγματικά έδωσε απίστευτη διάρκεια στο μακιγιάζ μου. 
urban Decay

 Ένα προϊόν που ήθελα πολύ να δοκιμάσω είναι το primer ματιών της εταιρείας, το eyeshadow primer potion στην απόχρωση eden. Για εμένα είναι η ανακάλυψη της δεκαετίας τα Primer σκιών και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, καθώς έχω ιδιαίτερα λιπαρά βλέφαρα και πραγματικά είναι ένα προϊόν που πιστεύω μου λύνει τα χέρια.


Urban Decay Cosmetics primer potion

Μαζί μου έστειλαν και δύο μολύβια ματιών, τα 24/7 glide on eye pencil στις αποχρώσεις psychedelic sister & woodstock αλλά και το vice lipstick στην απόχρωση Big Bang από την σειρά metallized. 


Urban Decay Cosmetics

Urban Decay Cosmetics

Όλα τα Urban Decay μπορείτε να τα βρείτε Online στα Sephora. Μην χάνετε καιρό λοιπόν επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο Urban Decay τώρα... Αλήθεια ποιο θα διαλέξετε;

Και επειδή θεωρώ ότι πρέπει να το γιορτάσουμε όπως του αξίζει το 2017, σας κάνω δώρο το vice lipstick στην απόχρωση Big Bang από την σειρά metallized και το 24/7 glide on eye pencil στην απόχρωση woodstock .


Urban Decay Cosmetics


Οι όροι είναι απλοί:

1. Like στην σελίδα μου The KM Projects στο Facebook
2. Follow το blog μου μέσω GFC (θα βρείτε δεξιά την επιλογή για να με ακολουθήσετε)
3. Share (Κοινοποίηση δημόσια) την φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook (θα την βρεις εδώ) και tag τρεις φίλες σου.
4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής 



Urban Decay Cosmetics Giveaway


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2017 και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα. H νικήτρια θα ανακοινωθεί στο facebook Και σε αυτή την ανάρτηση μέσω της φόρμας. Θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 48 ωρών αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα σταλεί από εμένα μέσω ταχυδρομείου.
Καλή επιτυχία σε όλες.



*PR samples. Διαβάστε το disclaimer μου εδώ

6 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...