Για καφέ με το Edit your life Μαρτίου

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο μας καφεδάκι με το Edit Your Life. Τι λέτε; Πάμε να δούμε τις αγαπημένες μου αναρτήσεις τον μήνα που μας πέρασε;



Θα ξεκινήσω με τον σούπερ Πασχαλινό διαγωνισμό μας σε συνεργασία με πολλές ταλαντούχες δημιουργούς ! 10 τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από μία Πασχαλινή λαμπάδα! Όλες οι λαμπάδες είναι χειροποίητες και νομίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι πανέμορφες!

 Η Έλενα από το Busy Mama's Corner μοιράστηκε μαζί μας 3 ιδέες για DIY διακόσμηση στα βαζάκια και τα μπουκάλια της κουζίνας σου. Η ιδανική λύση για όσες μαζεύουμε άδεια βαζάκια και μπουκάλια και στο τέλος δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. 

Η Βίλλυ από το Make up your dayz μας μίλησε για τα 4 λάθη που κάνουμε όλοι όταν ξεκινάμε γιόγκα. Και σαν λάτρης της γιόγκα, οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ μαζί της 100%.

Η Ελευθερία από το Diary Of A Beauty Addict, μοιράστηκε μαζί μας 5+1 tips ομορφιάς για να εξοικονομήσεις χρήματα. 
Μικρά μυστικά που θα σε διευκολύνουν στην καθημερινότητα σου και φυσικά θα κάνεις οικονομία στην τσέπη σου.

Όσον αφορά το Blogging άρθρο του μήνα που ξεχώρισα, το έγραψε η Δέσποινα,από το ιστολόγιο Despina's studio . Με το άρθρο της μας δείχνει 3 απλά βήματα για να βρούμε την θεματολογία του Blog μας. 

Και τέλος το δικό μου άρθρο που ξεχώρισα αυτόν τον μήνα ήταν για τα 4 έλαια περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.  Σε αυτό το άρθρο σου μάζεψα λοιπόν 4 βασικά έλαια περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα και όλες τις σπιτικές συνταγές ομορφιάς που έχω δοκιμάσει και εμπιστεύομαι.

Αυτά τα άρθρα ξεχώρισα αυτόν τον μήνα από το Edityourlife. Εσύ ποια διάβασες; Έχεις κάποιο συγκεκριμένο που ξεχώρισες;




Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...