Εθισμένη στα Orzene Dry Satin Oils & Giveaway

Καλοκαίρι και η ανάγκη για ενυδάτωση είναι αυξημένη. Όμως η ενυδάτωση δεν πρέπει να αφορά μόνο την επιδερμίδα μας αλλά και τα μαλλιά μας. Τα νέα Orzene Dry Satin Oils είναι δύο μοναδικά λάδια περιποίησης για μεταξένια, επανορθωμένα και ανάλαφρα μαλλιά.

Εθισμένη στα Orzene Dry Satin Oils & GiveawayΧάρη στα ευεργετικά τους συστατικά αναδομούν συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη & τη φυσική της λάμψη. Πρόκειται για 2 μοναδικά προϊόντα περιποίησης, που κρύβουν μέσα ένα υπέρτατο σύμπλεγμα ελαίων, για μεταξένια & ανάλαφρα μαλλιά.

Το κάθε ένα από τα 2 λαδάκια εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών:

o Το Φούξια εξειδικεύεται στην προστασία από τη θερμότητα (styling, ηλιακή ακτινοβολία) και χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών.

o Το Γαλάζιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και και επανόρθωση των μαλλιών και χρησιμοποιείται από τη ρίζα ως τις άκρες των μαλλιών.

Σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη σειρά Orzene περιποιούμαι τα μαλλιά μου χωρίς να τα βαραίνω, ενώ ταυτόχρονα τα θρέφω και τα επανορθώνω.
Εθισμένη στα Orzene Dry Satin Oils & Giveaway

Και επειδή αξίζει να τα δοκιμάσετε και εσείς σας ετοίμασα ένα καλοκαιρινό διαγωνισμό με δώρο 3 set Orzene Dry Satin Oils. 3 τυχερές νικήτριες (1 στο instagram, 1 στο facebook και μια εδώ στο blog μου ) θα κερδίσουν από ένα set της Orzene. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι :

1. Εγγραφή στο Newsletter μου εδώ (για συμμετοχή στο Blog μου)
2. Follow το blog μου (για συμμετοχή στο Blog μου)
3. Share στο Google + (για συμμετοχή στο Blog μου)
τέλος συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ 

  Επίσης

1. Like στην σελίδα της Orzene Greece στο facebook (για συμμετοχή στο facebook)
2. Follow Orzene Greece στο Instagram (για συμμετοχή στο Instagram)
3. Share την Φωτογραφία του διαγωνισμού & tag τις φίλες σου (για συμμετοχή στο facebook)
4. Tag τις φίλες σου κάτω από την φωτογραφία. (για συμμετοχή στο instagram)Για το κάθε μέσο απαιτούνται διαφορετικά (αλλά παρόμοια ) βήματα. Αν τα ακολουθήσετε όλα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.
Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 14 Ιουλίου και τα δώρα θα σταλούν στις νικήτριες από την εταιρεία. Οι νικήτριες θα πρέπει να μου απαντήσουν εντός 48 ωρών διαφορετικά θα επαναλάβω την κλήρωση.


Καλή επιτυχία!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...